argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Випуск 2004 Промоция , Отзиви ?:+)  (Прочетена 6420 пъти)

Phyz

• Гост
Випуск 2004 Промоция , Отзиви ?:+)
« Отговор #20 -: 06.11.2004, 14:20:00 »

Мдааа.... народе :) Бахти да те е страх да напишеш някъде нещо... като някви хрътки сте... Баси и отзивите... човек да не си направи блог...
А пък организацията си беше много добра... така и не разбрах от къде GORO мааму стара загря, че не съм бил доволен... много се изкефих, сериозно. Просто не бях подготвен за цялата тая щуротия.
yeye дотътрих си гъза, за да си взема тапията и да ходя да спя, щото бях супер уморен... ама... не се получи точно така. И ти да си търсиш 2 седмици скапана квартира в СФ, да няма къде да спиш, да ходиш на интервюта за бачкане всеки ден и да се бориш с бюрокрацията в поредния университет ефективно изхарчвайки целите си спестявания и на теб ще ти пламне главата... абе кфото тва е. Всеки си живее както си знае. Като си свикнал да живееш под налягане и малко като ти се отпусне края и се чувстваш... не знам... дискомфортно. Съжелявам, че съм останал зле разбран. Извинявам се и ако съм обидил някой от ръководството или студентите на ФМИ. Повече няма да пиша за ФМИ в блога...

Поздравления на организаторите.

PS.: GORO за тфа колко ми е дефектна ракетата... съмнявам се, че някога ще имаш възможност да разбереш. Пък и онова за кривия *** по ме кефи :). А колкото до перфектната магистратура - абе предпочитам да рискувам на място където не знам за какво става въпрос, отколкото да продължавам на място, където знам за какво става въпрос. Пък резултатите - ще поживеем, ще видим.
Активен

lucy

• Гост
« Отговор #21 -: 08.11.2004, 11:03:00 »

Промоцията беше изключително добре организирана! Беше интересно, забавно, запомнящо се събитие!
От гледната точка на помощничка съм много щастлива че в нашия факултет се организира такова тържество.  )) Догодина пак  ))
Активен

lucy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
« Отговор #22 -: 08.11.2004, 11:14:00 »

Промоцията беше изключително добре организирана! Беше много интересно, забавно събитие-както всяка година  ))
Много се радвам че се организира и купон след дипломирането на абсолвентите.  ))) много снимки, много чудо...
айде догодина пак  )
Активен
:)

nov

• Гост
« Отговор #23 -: 09.11.2004, 19:26:00 »

Izkefih se samo kat gledeah snimkite ot galeriata http://www.fmi-plovdiv.org/gallery/ na taz promocia i me e iad che ne hodih - ufffffff    i na kupona de...
Активен