И на мен не ми се вярвяда побереш такова налягане в съд с 4мм дебелина. Аз работих в сервиз за газови и метанови уредби и чесно казано не съм виждал бутилка под 1,2 см дебелина при положение, че компресорите в пловдивските метан-станций при пълна изправност зареждаха на 190 Атм. Ще ти предложа няколко изпитани метода за контрол на налягането ако това наистина искаш да постигнеш?!
1 - лостова система с тежест, на принципа на старите кантари. Заварява се една скоба за самата бутилка с подвижно рамо което лагерува на скобата (скобата ни е опорната точка закрепена в края на лоста). На няколко см. от мястото кадето лагерува гредата (след опорната точка) се пада "гърлото" на съда и се Прави "тапа" която да запушва плътно гърлото. Тя се заварява за лоста ,близо до опората. А накрая на лоста се слага тежест.
2 - на едното гърло се слага електрически манометър (датчика се прави мн лесно) , а на другия край на гърлото се слага електрически клапан , който да се отваря при определено отчитане на манометъра. Клапана мисля че струва около 25-30 лева. А иначе с такова налягане не бива да се правят компромиси
Ние затяхахме кранчетата на метановите бутилки с динамометричен ключ с рамо 1,3 метра и с около 80 кг натиск.
Надявам се проблема с бутилката да е практически а не само на теория