Вижте какво! НЕ искам да взимам позиция или да се заяждам, или нещо такова! Обаче, нещата излязоха извън контрол и за това отговорни са само и единствено модераторите и администраторите! Аз апелирам от известно време за по-строги мерки по отношение на изказвания, които грубо погазват честта и достойнството на останалите или в тях има нецензурни думи и изрази. Успях с доста ъусилия да постигна известен успех в тази насока по отношение на sayos, който като че ли в последствие се вразуми. Не знам какво е било отношението му напоследък (не съм му обръщал внимание), но определено имаше ефект за известно време! И ми се струва, че именно това е начинът- триене на мнения, наказания (ако не се вразуми), а ако и тогава няма ефект- изтриване на профила!
На мен ми се струва, обаче, че има нещо далече по-притеснително! И това е, че мерки се вземат не защото нещата излизат извън контрол, а поради това, че някой се е обидил! И от това страдат всички потребители! Считам, че това не е справедливо, дори не е редно! ДА, не трябва да се толерира простотията и ДА, наказания трябва да има. Но НЕ и за хора, които не са виновни! Дони, мисля, че ще ме разбереш! Не е допустимо да се отговаря за чужди действия! (справка- проф. Антон Гиргинов)
Надявам се, че ще бъде намерено адекватно решение!