Клубът е 100% абсолютно безплатен и на доброволни начала. Който иска - идва, който не ще... няма да е пръв няма да е последен. Децата (условно казано) до 18 години официално се записват при господин Васил Базелков, който е ръководител на клуба. По този начин можем да организираме разни неща от името на клуба, които иначе просто са невъзможни. Ходенето на екскурзии примерно е проблемно за непълнолетните, но под егидата на ОДК стават нещата. Иначе възрастови граници няма - аз съм най-"възрастен" на 24 години, имаме отскоро и деца 3ти клас (те са по отделна програма, но формално и те са към клуба). Най-малките в "нормалния" клуб са по на 14 мисля (единия ни прави и сайта и
изобщо не изглежда на 14, по-скоро на 18+ ама нейсе). Като споменах сайта -
ето го и него. Срещите се провеждат в ОДК (някои го знаят като Центъра за работа с деца, до Семинарията е) и още не са почнали за тази година, но ще се поинтересувам и ще пиша когато почнем. Всички желаещи са добре дошли. Иначе, ако някой се интересува, може да ме намери (почти) всеки работен от 8.30 до 17 часа в кабинет 219А в Ректората. Можем да поговорим за клуба, физика, обучението в ПУ и какво ли още не. Казвам се Стефан Николов
и не съм доцент* (все още) и съм "замисления тип" от
тази снимка. Очаквам ви!