argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Последен шанс...  (Прочетена 5426 пъти)

НR

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
Последен шанс...
« -: 14.10.2007, 00:01:20 »

Здравейте, студенти от Пловдивския университет!!!
Пускам това съобщение, за да Ви напомня, че крайният срок за кандидатстване в най-голямата международна студентска организация в света АИЕСЕК наближава... Остава Ви малко време, за да вземете решение, което би могло да повлияе на по нататъшното ви развитие не само в университета, но и в живота, когато започнете да си търсите работа и навлезнете в истинската бизнес среда... АИЕСЕК Ви дава възможността да натрупате професионални умения за  общуване, работа в екип, управление на проекти, планиране и много други, които определено са нужни на всички ни.
Не пропускайте шанса си да се включите в проектите ни по темите Маркетинг и Образование, за да допринесете към осъществяването им и така да помогнете на други извън организацията.
АИЕСЕК ви дава шанса да се възползвате от международните ни стажантски програми и да станете част от глобалната ни обучителна среда, като реализирате професионален стаж в чужбина в социално отговорна компания, присъствате като делегат или организатор на една от многобройните конференции, които всеки ден се случват, да помагате да се развива организацията на локално или на национално ниво в друга държава...Въобще възможности, които никъде другаде няма да намерите, уникални по същността си и начина, по който се оъществяват.
Краен срок за попълване на формуляра : 14,10,2007 00,00
формулярът може да бъде намерен на: www.bg.aiesec.org
изпратете го на aiesec_plovdiv@hotmail.com или plovdiv.bg@hotmail.com
Сложете едно ново начало на студентските си години, като станете на член на организацията!
Сложете един страхотен старт на кариерата си, като отидете на професионален стаж в чужбина!
А защо не и двете? От Вас зависи!!!
Активен

ismpd

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Re: Последен шанс...
« Отговор #1 -: 20.11.2007, 17:46:00 »

Въпросче : Явно съм изпуснал последните срокове , да попоитам догодина кампанията за нови членове пак ли е по същото време ?
Активен

НR

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
Re: Последен шанс...
« Отговор #2 -: 11.01.2008, 14:31:08 »

Здравей! Догодина по същото време ще има кампания за набиране на нови членове. Но дотогава не пропускай да проверяваш форума за новини около АИЕСЕК Пловдив
Активен