argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Магистратура-Счетоводство и анализ(икономисти)  (Прочетена 49090 пъти)

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

написахте ли вече курсовите работи по анализ?трябва ли да се сравняват коефициентите за текущата с предходната година, или трябва само да се изчислят за текущата година?
Активен

Гала

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

аз доколкото знам курсовите работи ще дойде проф. Мургов да ги вземе на изпита по ДОПК, т.е. на 22.06.
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Проф.Мургов каза че трябва да се предадат до 21.06. курсовите работи, дори беше написано на дъската по време на лекциите.
« Последна редакция: 19.06.2008, 23:03:37 от giter »
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

Има вече резултати по бюджетно счетоводство!
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Колеги ако някой от вас има координати на Т. Стоянов моля да ми пише.
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

Питай инспекторката!тя трябв ада ти каже! :)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Хей,колеги как сте?готови ли сте и за последният семестриален изпит.Успех на всички които ще явят на 29.06 на изпита по корпоративен анализ. :y: :- :-)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Доволни ли сте от вариантите на изпита при проф.Мургов?
Активен

vili

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 79

аз изобщо не съм. падна ми се най-гадния вариант :( тая рентабилност, пък и анализа на ДПв и КПв не ми беше от любимите. до 10 ........
Активен

paralax

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37

Привет на всички! Аз съм мераклиите да запишат  магистратурата тази година. Само, че не мога да  намеря информация за някои работи, та затова си помислих, че тук би било най-добре да попитам.  Та... знам, че приемат по документи. Незнам никакви срокове, само знам, че това става септември месец! Колко бройки приемат?Благодаря предварително!
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Сроковете ще ги разбереш като му дойде времето.Записват всички с успех над 4.00, бройката е голяма.
« Последна редакция: 09.07.2008, 19:35:39 от giter »
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

днес е дългоочаквания ден!! успех на всички , дано да сме взели  :-)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Дано,дано. :y:
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

ТОЛКОЗ ЧАКАНЕ ЗА РЕЗУЛТАТ НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО!!  :-o поне дано си заслужава чакането  :-)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Ех,колеги пак ще бъдем под напрежение до вторник в 17.00 часа.
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

Мили колеги, неприятно е, че така се получи, но да изчакаме до вторник. Дано професор Мургов с настроение проверява работите ни и дано всички останем доволни от оценките си. Пoжелавам на всички успех и до вторник, 17 часа пред 126 стая. :-) :-) :-)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Хей, колеги как сте?Дали ще имаме щастието този следобед да се зарадваме с положителни резултати? Дано е така.
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

колеги я кажете нещо за вчера....... имали някой от неикономисти, който пише във форума да пише какви са резултатите???а ние ще почакаме до понеделник ... надявам се  :-)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Професор Мургов каза ,че от неикономистите няма скъсани и се надява и при икономистите  да е така,даже очаква по-високи резултати от икономистите.
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

Здравейте, колеги! Моля ви, кажете ми кога в понеделник ще си получим книжките и оценките, че аз не успях в четвъртък да дойда  :blush:.
Благодаря предварително и пожелавам на всички колеги от Счетоводство и анализ да са усмихнати и доволни от така дългоочакваните резултати!!! :-)
Активен