argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Не мога да отворя сайта на фми?  (Прочетена 5128 пъти)

javahaterphplover

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
Re: Не мога да отворя сайта на фми?
« Отговор #20 -: 04.01.2008, 09:50:57 »

Несериозно е да говориш за 5-левови хостинги и прочие. Имало е проблеми с тоците. Случва се. Сега какво ...? ФМИ да си направим една собствена централа, за да сме обезпечени откъм тоци? Еми несериозни работи са това. Каквото е, това е.

Не. В България има достатъчно хостинг компании, които точно за 5 лв. на месец предлагат shared hosting в пъти по-добър от сегашния на сайта. Това е факт. Няма смисъл да се спори върху него. Не искам да омаловажавам усилията, които хвърляте, за да поддържате сайта, но истината си е това.

Гледай сега, пич, и вкъщи на компютъра правя по 2 месеца uptime, но това не означава, че ставам за хостинг. Сървърите в университета не падат, а свързаността е мъка. Бил съм по различни хостинги и там е същия кенеф. Свързаността на ПУ не е първа класа, но аз смятам, че ще върви на добре занапред. А и моля ти се не ми разправяй как се заменят мощностите в университета с мижавото хостинг планче на някоя БГ хостинг фирма за 5 лв на месец. Смешно ми е като го чета това.

Ами за хората, като Иван Енев, които знаят за какво говоря, смешния си ти. На такива хостинги хоствам повече сайтове, отколкото ти виждаш за един ден, така че, недей на черното да казваш бяло.

Между другото 2 месеца uptime много ли ти се вижда? И нали не смяташ, че uptime е единственото нещо , което се включва в цената на хостинга, какво ще кажеш за денонощен съпорт, м?

Btw, моето мнение е, че ви се грижите максимално за сайта, затова думите ми може да прозвучат обидно (извинявам се, ако е така), но тук говорим за нещата принципно.
« Последна редакция: 04.01.2008, 10:00:54 от javahaterphplover »
Активен

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/
« Отговор #21 -: 04.01.2008, 10:11:05 »

По-добре замълчи, когато нямаш какво умно да кажеш.
Активен
Too short signature limits.

javahaterphplover

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #22 -: 04.01.2008, 14:11:11 »

Специално в тази тема, човекът, който трябваше да замълчи си ти  :hihi: :hihi: :hihi:
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #23 -: 04.01.2008, 14:34:30 »

Айде, пак мерене на пишки!

Сега няма да е C++/C#/Java, а кой къв хостинг. Знаем много добре кое как се прави - с пари или с дупе. Нито пари имаме, нито дупе даваме. Извода е ясен. За сайта на ФМИ през fmi-plovdiv.org конкретно често имат вина рутиранията на Евроком за VPN-а, ама те са направени по наша заявка едно време. И за въпроси за мрежата - питайте Тодор Чаушев и това е! Той си ви каза човека ситуацията.
Активен