Пак вечното дерби. Кой е по-добър мъжът или жената. Едно ще ви кажа всичко зависи от наследствеността, околната среда, интелигентността, физиологията. Но първо трябва да си даден отговор на понятието умен. Тази дума точно какво означава. В какъв смисъл се упетребява и т. нат. Всеки човек се справя различно в различни ситуации. Ако този човек не се справи, както ние искаме. околните веднага почват да му се смеят, защото си мислят ще могат по-добре да се справят от него. Но може да не е така. Най-често ние изпитваме дадения човек според как се държи в ежедневните ситуации. Което според мен, що годе е вярно. но трябва да обръщаме внимание как се справя в учението или в работата. Затова като казваме кой човек е умен или тъп не трябва да си правим сметка само от един аргумент.
Сега въпроса кой е по-умен мъжът или жената. Аз като мъж, трябва да подкрепя този пол и да освиркам другия, т.е. женския. Аз отхвърлям и двата. Защо, според по-горе дадените особеностти. По принцип мъжете разбират повече от техника, а жените от приказка, т.е. единия пол е практичен а другия непрактичен (немога да се сетя синоним за тази дума). И затова мога да кажа само едно и двата пола са умни.