Значи, по принцип сме окуражавани да слагаме всички материали (лекции, конспекти, примерни задачи с решения) онлайн, но за съжаление не сме задължени. И разбира се, повечето колеги преподаватели не го правят поради различни причини и мотиви.
Искрено се надявам в новия сайт на ФМИ да има повече раздели и секции с удобен интерфейс за качване на материали от преподаватели и студенти, но по-големия проблем е самата мотивация да се прави това, защото и в сегашния сайт има секция Online обучение, където на изявилите желание преподаватели са сложени линкове към материали и им е даден ftp/http хостинг в сайта.
Аз слагам някои материали за нещата, които преподавам, в моя личен сайт и го казвам на студентите в началото на триместъра, но това си го правя доброволно и по моя инициатива.
Що се касае до въпроса ти какво да учиш, за да се явиш- ти дори не казваш коя специалност и курс си, защото аз нямам спомени да има дисциплина Математика 2 в някоя специалност на ФМИ? нещо друго? Да, в следващия си пост каза че е Математически Анализ 1, но в заглавието на темата не ставаше ясно. Като цяло - учиш си всичко по конспекта, защото задачите се падат от всички раздели равномерно, а за въпросите не знам сега как точно изпитват, по мое време преди 20 години, си дърпаш два билета с по 1 въпрос от две купчинки от двете половини на конспекта, но сега май има курсови работи, тестове и не мога да ти кажа точно как е.
Хващаш някоя ученолюбива колежка, черпиш я кафенце, купуваш и подаръче и си готов!