argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: прехвърляне в Бургаски свободен  (Прочетена 859 пъти)

djudas

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16

Искам да попитам дали някои знае как мога да се прехвърля от Пловдивския университет в Бургаския свободен. В момента уча в ПУ политология и сам 1 курс и искам да знам как мога да се прехвърля дадена специалност в бургаския. Получавам много противоречиви информации и ако някои е запознат с тея неща съм му благодарна
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
Re: прехвърляне в Бургаски свободен
« Отговор #1 -: 09.03.2008, 18:01:08 »

колежке,  защо  искаш  да  се  прехвърляш  в  Бургаския?  студентите  от  малките  градове  искат  да  се  прехвърлят  в  София  и  Пловдив,  а  ти  точно  обратното  искаш? по  принцип  трябва  да  имаш  успех--  5- и  нагоре , но  провери точно  колко!след  това  мисля  че  се  изваждаше  академична  справка,  после  се  правеха  някакви  дарения  за  приемащия  университет  и  това  е!  най-добре  е  да  питаш  на  място,  предполагам  че  си  от  Бургас  или  имаш  там  добре  заплатена  работа!пак  си  помисли  добре,за  какво  ти  е  това  прехвърляне,само  по  себе  си  това  е  една  формална  процедура--нищо  повече! :-)ПС  ако  съм  на  твоите  години  бих  пробвал   Кембридж   или  Харвардския  много  са  по  плестижни  от  Бургаския!  аз  лично  не  съм  се  прехвърлял  ,но  ти  желая  да  се  прехвърлиш  в  по  престижен   ако  имаш  необходимия  успех! Защо  не  се  обърнеш  към  инспекторките--те  са  най-най  в  час! :-) :handshake:
Активен
Всичко е любов

djudas

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
Re: прехвърляне в Бургаски свободен
« Отговор #2 -: 16.03.2008, 15:45:02 »

Информацията която аз имам е че не мога  да се прехвърля право в ПУ тъй като съм изпуснала сроковете за това и че не искали успех за прехвърлянето а само много пари не по малко от 2000лв. За това ме насочиха към Бургаския. Тепърва съм започнала да събирам информация за това и не съм много запозната с нещата така че всяка информация ми е от полза, но разбира се ще говоря с инспекторките, просто исках малко странични мнения по въпроса. Все пак благодаря за отговора.
Активен