argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Търсим си опитен JavaR да бъде линчуван и възнаграден след това  (Прочетена 1455 пъти)

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die

Хора трябва ми задължително 1 човек дето знае за кво иде реч и има опит с Java
за фирма www.proxiad.com и ми трябва до края на месеца парите  може би няма къде в Пловдив да взима повече, работата е малко, офиса е на главната , забавно е ( аз съм тук се пак нормално да е забавно). Проекта по който ще работи е бая голям не е лош към 1000 таблици Spring 2.0 Hibernate 3.2 и Struts 1 ползват се и магии като AndroMDA. Работим яко с Eclipse, ако го кефи линукс може на линукс да си седи.
Активен

Valeo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

JOke, ти като ни водеше упражненията по Java,  не спомена че има и магии ... щеше да ни зарибиш още повече  :wink:
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

има магии разбира се
даже суперсили има
ако си супер герой може да се пробваш
Активен

Valeo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

Не съм чувал за Spring 2.0 Hibernate 3.2, Struts 1 и AndroMDA... Struts ми прозвуча като нещо за ядене :) ... така че има още какво да уча.
Активен

bilkata

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

JOKe,

За да кандидатствам при вас, трябва ли задължително да съм запознат с тези технологии задължително? Какво трябва да покажа на интервюто(освен желание) ?
Активен

aJ|eKc

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73

Трябва да демонстрираш нагледно дали "the force is strong in this one(за теб става дума)". И дали можеш да преместиш X-Wing изтребител стоейки на една ръка с учител Джавар на единия ти крак.  :rock:

пс. Найдене, не се сдържах.. извинявам се, за осирането на темата.
Активен
"Някой има ли 'Да мислим на Български' - на Джава."
To become a king, one first needs to be a man.

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

@bilkata : не трябва да си НАЯСНО ама НАПЪЛНО НАЯСНО с основи на Java.
overloading, overriding на методи работа с класът String да кажем :)
основни базови неща без графично програмиране, без web programirane, без никви Frameworks.

п.п. е трябва да имаш някви познания по SQL.

@Alex : np :)
Активен