Ами нямаше как и аз да не се включа в темата.. Такъв таралеж в гащите не съм виждала никъде. Някой по-горе писа, че в крайна сметка този университет все някога се завършва. А друг, че трябва да й свикнем. Трети пък очакват форума да промени нещо. Уви, тя толкова години не се е променила, че сега ли точно? Ентусиасти!
При нея наистина е на настроения, аз съм изживявала същия ужас да я видя от едната крайност до другата. Обаче и учтивостта не помага, когато е станала с д-то напред. Скоро бях на среща на студенстки съвет и новоизбрания декан. Като завърваща (ДАЙ БОЖЕ ДА ЗАВЪРША!!!), споделих с него за проблема с млогуувъжайемътъ Чавдарова, естествено всичко, което каза, бе само за замазване на очичките - че ще работи в интерес на студентите - бла бла бла.
А като му зададох елементарен въпрос се врътна по най-бързия начин да не го занимавам. Но няма какво да го виня - декана е къде къде по-добър от предходния и сега е негова честта да оправя бакии. Има една огромна подробност в този университет - шуробаджинащината. Докато тя действа, а тя винаги ще действа, нищо няма да се оправи. Ами вие забелязали ли сте колко е богата българската библиотека към университета? Кво да говорим тогава за отношението на няква си там инспекторка.. Тя ако има как, няма въобще да ти обърне внимание, а ще си говори с часове по тел. В университета няма комуникация и оттам идват всички останали проблеми. И на мен ми се развика като отидох да се записвам (е *** посрещането!). В един момент се получава така, че като имаш някакъв проблем, чието разрешение зависи от нея (или изобщоо от някой друг в ПУ), по-добре да се спасяваш сам, както можеш, както намериш за добре. В университета има наистина знаещи хора, хора с желание да научат нещо, и колкото и малко да са те, нека структурата, наречена университет, работи поне за тях както трябва.