Ей тва лично съобщение дето ми го прати:
"аз не ти знам ,колко ти е акъла , но съм обучавал 16 години в армията всякакви хора, и след като хората са ме оценили , не си ти този , който ще преценява , кой колко акъл има!ако си преподавател и нямаш какво да правиш, можеш да ми се обадиш да поиграем на шах!"
ама хич не ме интересува.
@All
Маринчо реално никак не е "Маринчо", а си е възрастен човек, който е видял бая ... ако е обучавал 16 години в армията значи е минимум на 36/40 години. Препоръчително е на по-възрастните от нас да се говори на вие (не знам за вас но аз съм на 24 и мисля че не бива на един 40 годишен човек да се говори така ако изришно не ти е разрешил)
@marin2025
... въпросът ми е ... защо пишете тук?
... имате ли някаква пряка връзка с факултета или студентите в него (явно не познавате пряко никой)?
Какво ви кара да мислите, че тук ще намерите хора, които да ви разбират?
Не знам дали си давате сметка колко различно мислене възпитават правото (още повече армията ако сте завъшрил военно учебно заведение) и математиката/информатиката.
Не само, че са коренно различни като академични дисциплини и нямат почти никакви допирни точки, но и подбора на кадри от фирмите в двете сфери няма нищо общо. Имам приятели юристи (някои от тях по-възрастни, други по-млади, някои чакат да седнат на "трона" на родителите си, други са се блъскали сами и в момента работят за големи фирми) и съм виждал как драпат от 2ри курс по кантори, когато нямат познати и как на техни колеги се дава висок старт, въпреки че не го заслужават.
В ИТ бранша не е така, но на вас може би никога няма да ви се наложи да знаете... на тази възраст ако вече не сте запознат може би няма да ви се отдаде възможност и за напред! Това са 2 изключително несъвместими свята. Няма смисъл да се опитвате да ни научите как да мислим по вашия начин. Просто няма да се получи.
Поздрави
Ники Вълчанов
П.П. Не целя да ви засегна или да проявя неуважение. Просто няма смисъл да пишете тук. Никой няма да ви разбере и единственото, което вашите постове ще предизвикат ще са непродуктивни скандали, в които някои ще ви се перчат и ще се правят на мъже, а други просто ще се опитат да игнорират мненията ви.