Съгласен съм с Иван, че е кофти така да се изоставят "неотличниците"...
Хрумва ми, че заемането на местата в залата на "неотличниците" (ако се запази началото на церемонията) може да се прави не по успех, а случайно, т.е. успехът да не определя кой по ред ще си получиш книжката.
Или пък отличниците да си получат книжките последни, и да няма пауза, така че официалните гости да не могат да се изнижат.
Наистина може би е добра идея първо да се "свърши работата" и да има кратки речи и малки представления. И накрая, евентуално, да бъде по-дългото шоу, преди дискотеката.
Какво ще кажете за "Jam Session"? Стига да намерим Музикантите.
Ще се свирят най-различни неща, които евентуално публиката пожелае. Ще се правят импровизации, и няма да има точно разписание. Ще се измислят изненади, лиготии, и ще стане купона...
Преподавателите и гостите, ако щат да си ходят. Родителите обаче биха могли да видят нещо младежко, ще усетят от емоцията на студентите или пък ще почувстват гордост, че децата им са на сцената. И сигурно ще им е интересно...
...
Милене, Председателю, не се скатавай така...
Ако не може да дойдеш, ще изпратим снимачен екип до София, ще заснемем нещо от теб и после ще го пуснем. Или пък ще направим видеоконференция.
Струва ми се, че и Ники малко се отдръпна, а и в него ми е надеждата да бъде един от водещите...
И в Пешо, Дамян, Ванката, Митко Благоев... И други...