argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Факс и принтер  (Прочетена 1085 пъти)

artanis

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
    • http://free.hit.bg/artanis
Факс и принтер
« -: 28.01.2006, 16:12:52 »

Здравейте,

Има ли начин да бъдат ползвани факс (и принтер) от студентите във ФМИ?

За да ползват някои инструменти и ресурси, които са важни за проектите им в курса по Пърл за лингвисти, студентите трябва да подпишат лиценз и да го пратят по факс (в Щатите, възможно е да се наложи да се праща факс и до Турция). Може ли да се ползват факс и принтер на ФМИ за целта?

благодаря предварително за информацията:
Атанас Чанев
Активен

Valdorval

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
Re: Факс и принтер
« Отговор #1 -: 28.01.2006, 18:28:55 »

Според мен трябва да питаш ръководството в университета т.е декана  щото при него е факс машината също има и принтер. Със сигурност немога да ти кажа сепак питай там те да ти кажат поточно.

Поздрави,
                                                                           Valdorval
Активен

VN

• Гост
« Отговор #2 -: 28.01.2006, 21:10:29 »

Деканът на ФМИ винаги е подкрепял разумните инициативи на студенти и преподаватели. Просто трябва да се говори с него.
Поздрави,
ВН
Активен

Valdorval

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
« Отговор #3 -: 29.01.2006, 17:37:52 »

И аз съм на също мнение като VN просто опитай декана може и да те подкрепи.
                                                                                Поздрави,
                                                                                Valdorval

Активен