Здравейте, тъпото е, че не знам от къде да започна. Та е хубаво човек да се подготвя още от 10-ти клас, та имам огромно желание да уча в Пловдив!!! (Иначе съм от БЛГ, но това няма значение).
Търсих, но не намерих на какво да наблягам и кои са изпитите, които се ми необходими, за да вляза. Естествено за всяка срециалност сигурно има и различни изпити, да кажем, че искам да уча или Английска фиология, или Психология.
Тъй като го карам много спокойно, но времето ще си излети п-бързо, отколкото очаквам, смятам, че е редно да се поинтересувам малко повече. Е, поне съм решила къде искам да уча. Та иначе само да кажа, че това за психологията никак не е прищявка. Личността ми е таква, че душевните терзания и като цяла човешката личност ми е изключително интересна, и анализирането й ми доставя огромно удоволствие. Не, че точно това, ще правя през обучението, но както и да е. Мисля, че осъзнавам, в какво се забърквам. Тотърсих информация в сайта по тези въпроси... обече нищо не намерих. Ако не Ви представлява трудност, моля помогнете на едно уж рано, ама късно сетило се момиче, че трябва да се подготвя... в какво точно да се готви.
Предварително БЛАГОДАРЯ!!! И се извинявам, ако не съм оцелила раздела... или има подобни теми, макар, че ги разгледах тия свързани с психологията, но в тях друго се разискваше.