argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпити  (Прочетена 1971 пъти)

asdfg

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 30
Изпити
« -: 23.06.2008, 14:24:54 »

Има ли някой , който има впечатления от студент продължил от 2ри във 3ти курс с 3 НЕВЗЕТИ изпита.В смисъл дали е възможно и къде и какви молби се подават  :?
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
Re: Изпити
« Отговор #1 -: 23.06.2008, 14:34:21 »

Ако си бременна студентка или майка с малко дете - сигурно може! В другите случаи - официално НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ!

Квито слухове си чувал - чувал... За теб ли става дума или профилактично си питаш само? Напъни се за ликвидационната сесия и си ги намали на 2 невзетите.
« Последна редакция: 23.06.2008, 14:36:32 от Светослав Енков »
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
« Отговор #2 -: 23.06.2008, 15:38:38 »

Да "позабременееш" за да продължиш обучението си... дори в образованието стимулират растежа на българската нация :hihi:
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #3 -: 23.06.2008, 16:57:41 »

Илия, не се подигравай, направено е, защото на бременните и майките с малки деца се полагат и отпуски и майчинство и това е начинът, Университета да им помогне. А и казах, че не съм 100% сигурен - има си Учебен отдел за тези въпроси, както и Правилник на ПУ.
Активен

asdfg

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 30
« Отговор #4 -: 23.06.2008, 19:20:36 »

Ами за мен става дума да.Не съм бременен все още , а и няма как да стане :) Бях чул ,че с молба до декана можело..за това питам
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #5 -: 23.06.2008, 20:17:42 »

Значи, то с молба до декана се прави де, ама ако не си за 4-курс, не си бременна, не си майка с дете - малко трудно ще се навие декана. Иска се някаква сериозна причина...
Активен

zetterberG

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25
« Отговор #6 -: 28.07.2008, 12:15:46 »

Не знам дали няма да ви излъжа,ама мисля че според новия правилник на ФМИ,броят на невзетите изпити,с които може да се премине към следваща година е 3.Някъде в началото на юни преди последната сесия този въпрос тормозеше и моето съзнание,затова отидох да попитам инспекторката.Тя ми каза ,че от тази година правилата във ФМИ били променени...и в по-горен курс се преминава с 3 невзети включително и текуща оценка.Но пак казвам не съм сигурен в това ,което казвам.Може да се е объркала жената.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #7 -: 28.07.2008, 16:04:19 »

Ами, ако вече може официално с 3 невзети изпита - честито на печелившите! И все пак се опитайте да си ги вземете навреме, защото следващата година се натрупват!
Активен