argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Кога ще бъдат изнесени датите за лекциите  (Прочетена 3326 пъти)

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140

Някой има ли представа кога долу горе ще бъдат изнесени датите за започване на лекциите или към кого да се обърна за тази информация (освен инспекторката)   8-)
« Последна редакция: 26.07.2008, 15:36:23 от kalina »
Активен

john_abruzzi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 186

доколкото знам, все още е много рано. времето, в което изнасят графикa за студентите редовно обучение, е последната седмица на септември. за задочниците също е рано още, пък и за магистрите.
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Мен задочниците ме интересуват, ама мисля че не е рано защото не съм от плд, трябва да търся квартири и т.н. затова питах  :-P
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19

Да, кога ще излезнат датите за очни на задочниците? Гледам че за юридическият факултет вече има график - започват на 25-26 август.
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Най-вероятно пак ще ги разберем няколко дена преди да започнат лекциите, което не ме устройва а и няма кой да попитам всички са в отпуски до към средата на август. Sall не се притеснявай и нашите лекции  ще излезнат скоро (1-2 дена преди започването на самите лекции)  :wink:
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен

Така е, нищо ново. Пак ще търчим в последния момент да уреждаме квартири и отпуски.
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Звънях на инспекторките днес да питам, те както винаги нищо незнаят, не са чули и не са разбрали. Изобщо в този университет има ли някой, който да знае нещо? След 25-ти да проверявам в интернет, ами то първия вазможен ден за започване на лекциите е 27-ми.... :angry:
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен

Поне началната дата да сложат, че да си планираме отпуските... :headbang:
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Sall, кой курс и специалност си че може да се окажем и колежки  :-P
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен

Стопанско управление, 4-ти курс ще съм. Ти намерила ли си квартира?
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Аз съм макроикономика 3-ти курс. Точно този семестър няма да съм на квартира, ама датите пак ми трябват за да си направя сметката :) От каде си попринцип
Активен

viki_liki

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Калина аз съм Макро, но сега ще бъда 4 курс.Ако мога  с нещо да ти бъда полезна свиркай.
Активен

d_dzhagarova

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21

Обикновено датите се съобщават с сайта на ПУ 2-3 дни преди започването на лекциите :-(

Някой има ли представа кога долу горе ще бъдат изнесени датите за започване на лекциите или към кого да се обърна за тази информация (освен инспекторката)   8-)
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Идеално, точно на време ще ги изнесът датите.  Даже мисля да им предложа да ги разбираме в същия ден, когато трябва да започнем лекции. Ще бъде много интересно колко човека ще присъстват и дали изобщо ще има такива  :-X
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен

Миналата година бяха изнесени в началото на август, но явно е било някакво чудо. Тази година вече всичко си е "нормално". 
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Не ни остава нищо друго освен да чакаме. Sall в ПУ-то чудеса да искаш и то все такива като с графиците  :wink:
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен

Излезнаха най-после.  :y:

http://fisn.uni-plovdiv.bg/razpiszad0809/index.htm
Активен

Nani

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

:D
Благодарско
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен

Sall, мерси много  :bravo:  Доживяхме да ги изнесът :)
Активен