И така моля,моля колеги няма Нищо толкова сложно в документите за общетажара
Първия път и аз бях в същност като вас , но след 1вия път нали знаете че става по-лесно вече
Трябват ви доходи 6 месеца назад за мама и тате примерно:подавате септември доходите значи-Изкарвате доходите от авугст назад значи ето:1-Август,2-Юли,3-Юни,4-Май,5-Април,6-Март ! Ето ви ги 6те месеца така е и за 2рия семестър ако подавате януари от предния месец броите 6 месеца и давате.Ако е отсъствал от работа или заплатата е под минималната(някаде около 120-150лв) се дава бележка или нещо където да удостовери това нали там с подпис и печат от фирмата а не той да си драска лисчета.Ако някои от 2мата не е работил трябва да даде документ от социалните или там как се казваше където се записваш ако нямаш работа.Това е задалжително да го дадеш или нещо друго ако са болни примерно.Иначе няма как да разберат от комисията че не "лъжеш"
за 1ви курс забравих дали се искаше оценка от дипломата ама не май неискаха.Само давате доходите на родителите и това е.Аз бях в Марица 3 първо след това ме "прехвърлиха" меко казано в марица 2 и сега ме прехварлиха на апартамент вече хаха.А там в тея общежития е голям проблем с управниците иначе купона е номер 1 стига да знаеш как и с кои хора да си ;) Обещавам да напиша по-подробна тема за стипендиите и общежитията тъй като смятам че те са най-важни и ще мога да ви помогна поне малко или много защото вече съм го минал ;) пищете на привате "ЛС" ако има нещо