argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16   Надолу

Автор Тема: Новоприети студенти 2008 год.  (Прочетена 40996 пъти)

Valencet0

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
Re: Новоприети студенти 2008 год.
« Отговор #80 -: 18.08.2008, 17:42:04 »

Привет на колегите от стопнаско(ЗО) и на всички останали!!! :bow:
Активен
"Щастието, за разлика от другите неща, няма множествено число!"

velkoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 33
« Отговор #81 -: 18.08.2008, 18:09:39 »

Привет на колегите от стопнаско(ЗО) и на всички останали!!! :bow:

привет и на теб колежке :handshake:
Активен

Valencet0

• Неактивен Неактивен
« Отговор #82 -: 18.08.2008, 18:23:41 »

:handshake: Олеее,нз защо,ама мн се притеснявам от първия ден. Имам чувство,че ще ми е мн неудобно,няма да понзавам никой :blush: Но се надявам всички да си допаднем много :)
Активен

velkoto

• Неактивен Неактивен
« Отговор #83 -: 18.08.2008, 18:27:05 »

:handshake: Олеее,нз защо,ама мн се притеснявам от първия ден. Имам чувство,че ще ми е мн неудобно,няма да понзавам никой :blush: Но се надявам всички да си допаднем много :)

колежке, то надали някой с някого ще се познава, няма от какво да се притесняваш :y:
Активен

Valencet0

• Неактивен Неактивен
« Отговор #84 -: 18.08.2008, 18:32:13 »

Даааа,прав си,колега :)
Активен

Valencet0

• Неактивен Неактивен
« Отговор #85 -: 18.08.2008, 18:47:37 »

Лелеее,колегиии....нз,но днес мн се разочаровах от персонала в ПУ,дано и преодавателите не са такива. Отидох в информацията да попитам как стои въпросът с прехвърлянто от задочна в редовна форма на обучение. И един мустакатко ме направи на 2ст. .Като взе: "Ти за каква се мислиш;мн ви е лесно така;не ти стига балчето за редовно  и оп,мн лесен начин му намираш; и аз може да искам да карам мерецедес,ама си гледам възможностите,гледайте си ги и вие;като не ти харесва какво са те приели недей се записва..." Напарво...дива и щастлива ме направи  :angry: :-D :-D :-D
Активен

velkoto

• Неактивен Неактивен
« Отговор #86 -: 18.08.2008, 19:01:24 »

Лелеее,колегиии....нз,но днес мн се разочаровах от персонала в ПУ,дано и преодавателите не са такива. Отидох в информацията да попитам как стои въпросът с прехвърлянто от задочна в редовна форма на обучение. И един мустакатко ме направи на 2ст. .Като взе: "Ти за каква се мислиш;мн ви е лесно така;не ти стига балчето за редовно  и оп,мн лесен начин му намираш; и аз може да искам да карам мерецедес,ама си гледам възможностите,гледайте си ги и вие;като не ти харесва какво са те приели недей се записва..." Напарво...дива и щастлива ме направи  :angry: :-D :-D :-D

за съжаление е така, аз като ходих да заявя участие за 2-ро класиране също се сблъсках с "любезността" им :-D  ако и преподавателите са такива...ще е мноо тегава обстановката!
Активен

Valencet0

• Неактивен Неактивен
« Отговор #87 -: 18.08.2008, 19:05:24 »

Да се надяваме,че те ще се отнасят по-добре. Защотот иначе....мн ще ни е зорничко. Аз имам чувство,че тези на инфор,ацията всички са така,защото още когато се запсивах за изпитите се сблусках с подобно отношение,но в маааалко по-умерен тон  8-)
Активен

Антония

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 343
  • филологически факултет
« Отговор #88 -: 18.08.2008, 19:29:00 »

Свиквайте на такова отношение колеги, ще се сблъсквате с него не веднъж и два пъти в университета. Но не можем да отречем, че има и отзивчиви и любезни хора в университета,макар че до сега за нещастие съм видяла малко такива.
П.С. Преподавателите не са такива.Такова отношение проевяват предимно инспекторите.
« Последна редакция: 18.08.2008, 19:43:29 от Toni87 »
Активен

Looney_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
  • F Kinef da me ZaTvorQt , LaVka ShTE oTvoRq
« Отговор #89 -: 18.08.2008, 19:57:22 »

инспекторките в 204 кабинет са милички , и също госпожата на трето гише , където ме записа за изпит и тя е мила
Активен

Ivki4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 20
« Отговор #90 -: 18.08.2008, 20:22:22 »

Да, мили са. Днес там подавах документи за трето класиране и наистина са отзитчиви. Честито на всички колеги приети във ФИСН! Остана да видя само коя специалност ще бъда.
Активен
Животът, казват, бил това, което се случва, докато си правиш разни планове.

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140
« Отговор #91 -: 18.08.2008, 20:35:47 »

Незнам дали инспекторките в стая 204 са отзивчиви, но в 208-ми кабинет със сигурност не са  :vomit:
Активен

Sall

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 19
« Отговор #92 -: 18.08.2008, 20:59:03 »

Доколкото си спомням, един колега се премести от задочно в редовно. Номерът става след завършен първи курс при успех над 5.00. Подава се молба до Декана и той тряя да разреши. Предполагам че и сега условията са същите.
Активен

Антония

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • филологически факултет
« Отговор #93 -: 18.08.2008, 21:03:36 »

Доколкото си спомням, един колега се премести от задочно в редовно. Номерът става след завършен първи курс при успех над 5.00. Подава се молба до Декана и той тряя да разреши. Предполагам че и сега условията са същите.
Още е така. Всичко е по лична преценка на декана. Ако той прецени,че причините за преместване са основателни ще те премести, но нищо сигурно няма...
Активен

michaelpb

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
« Отговор #94 -: 19.08.2008, 01:18:47 »

Незнам защо,но към когото и да съм се обърнал в ПУ,винаги са се отнасяли с уважение и нужното внимание,особено в т.нар. 204 стая(и ако не ме лъже паметта името на инспекторката беше К.Младенова,стори ми се приятен човек),нзн явно на такива хора съм попадал,но не отричам че нямаше и грубичко отношение-едно момиче,с което все се засичахме и на изпитите и след това при записването,се обърна за някаква информация към един господин и този.... :-X малеееее,направо я направи равна със земята :s: и защо,защото е попитала за нещо което не и  било ясно,направо го съжалих това момиче.Всеки си има проблеми,но не това е начина да крещиш и да обиждаш-особено непознат човек.Все по-често си мисля че има хора,на които им е криво че са се родили...
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
« Отговор #95 -: 19.08.2008, 09:45:29 »

michaelpb, доста мога да поспоря с теб на тази теб, особено и след като спомена името на въпросната инспекторка. На пръв поглед може да ти се е сторила отзивчива но.... ще се убедиш че не е така  :wink:
Активен

Антония

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • филологически факултет
« Отговор #96 -: 19.08.2008, 09:54:42 »

michaelpb, доста мога да поспоря с теб на тази теб, особено и след като спомена името на въпросната инспекторка. На пръв поглед може да ти се е сторила отзивчива но.... ще се убедиш че не е така  :wink:
Няма какво да спорите, излишно е. С едни се държат добре, с други зле. Аз съм виждала моята инспекторка как крещи и прави човек на две стотинки, но на мен никога не ми е викала...и се е държала добре...Въпрос на подход е. Важно е да знаеш как да зададеш въпроса си и с какъв тон.
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
« Отговор #97 -: 19.08.2008, 10:07:21 »

Да Toni87  права си за това. Също така когато съм в плд и отида в кабинета й се държи много по-добре отколкото по телефона, дори не те изчаква когато звъннеш да си зададеш въпроса или въпросите до край...
Активен

michaelpb

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
« Отговор #98 -: 19.08.2008, 10:20:07 »

Аз не го казвам,за да споря с някого,просто когато влязох при тази инспекторка се държа добре,но сиг.сте прави,защото понякога първото впечатление лъже.
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
« Отговор #99 -: 19.08.2008, 10:37:22 »

Нямах предвид в буквалния смисъл на думата да спорим, но както и да е. Абе инспекторките или са на настроения, или по симпатии работят, а някои от тях просто са си такива заядливи... ама нямаме избор така че каквито са такива  :wink:
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16   Нагоре