Ми попитах май точно не си прочела хора с висок упех но малък доход няма хич не ме владее дохода а човек койото има нисък успех и висок доход хвашта стипендия.Ако с егледа успеха ми тогава защото хората с по добър успех не са хванали стипендия знам човек който има някъде 4.70 4.80 и хваща...........гледал се успеха или човека .......
А сигурна ли си в това дето го знаеш? И какво знаеш всъщност? Ако си сигурна, че някой с по-нисък коефицент се е класирал пред някой с по-висок, можеш просто да дадеш ясен,
конкретен сигнал. И в комисията, и в Студентски Съвет, че и пред Ректора или властите, ако толкова държиш. Много такива "несправедливости" си имат обяснения. Доколкото аз знам, има някои стипендии, които се дават извън стандартното класиране (т.е. не прережда никого и не взима заслужената стипендия на някой по-добър, просто защото минав по съвсем друго перо), но може да се обявят към стандартните стипендии и да създадат подобно объркване. А това дето го "занеш" може да е и чисто и просто техническа грешка. Преди две години в КСК имахме случай на класиран човек с по-ниска оценка, даже се вдигна мини скандал, че момичесто било някаква манекенка, били плащани някакви пари и прочее. А се оказа, че оценката й от изпита е вписана грешно, но тя е отишла когато където трябва, открила се е грешката, коригирана е за класирането, но в обявените оценки си останала грешната.