argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Счетоводство и анализ - прием 2008  (Прочетена 28860 пъти)

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Нашите изпити и лекции бяха само в събота и неделя.Завърших магистратура тази година и доколкото знам само някои поправки и ликвидациите са през работните делнични дни.
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28

Колеги, желая на всички приятна почивка през уикенда, и ... дано другата седмица да излезнат наяве програмите за бъдещите ни лекции  :-)  . Искам да попитам едно въпросче -  има ли възможност при магистратура една година , да прекъсна обучението си втория семестър ? Дали няма да загубя оценките от взетите изпити през първия семестър,  и да се наложи да презаписвам наново магистратурата, започвайки от самото начало. Надявам се някой да е наясно с тази процедура, благодаря ви предварително за отговорите!
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Възможно е да се прекъсне семестъра.И мисля че няма да се загубят оценките от взетите изпити,но ще трябва да се пита инспекторката най-добре.
Активен

maria_2103

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 80

Колеги, знае ли някой от Вас кога ни почват лекциите ?
Активен

dimitrova_k84

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Все още никой нищо не знае кога ще започнат лекциите. Но като чета от темите, май има вероятност лекциите да се започнат от 15 ноември.
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

Здравейте, колеги, всички тръпнем в очакване да разберем кога ще започнат прословутите ни лекции. Надявам се днес да стане ясно, но като знам, че информацията в сайта винаги се публикува със закъснение, си мисля, че утре ще излезнат разписанията. Все пак, надеждата умира последна... :wink:
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

Честито, колеги,
най-после излезе информация за нас, та да ни донесе поне мъничко яснота !!!  В сайта публикуваха съобщение, че занятията ни ще започнат на 15 ноември, като разписанията ще бъдат готови след 10 ноември !  :-)
Активен

nasko67

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112

Последна почивна седмица :#1:
Активен

maria_2103

• Неактивен Неактивен

Все още ли нямаме програма ? :?
Активен

dimitrova_k84

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34

Сигурно към обяд ще излезне програмата  :s: Още малко търпение
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

мислих си, че тази сутрин като отворя специализирания сайт на ФИСН и ще видя НОВО!!! Разписания на магистратура Счетоводство и анализ....
Да, ама не...
Колеги, да се надяваме че следобед вече програмите ще са факт :wink:
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75

Много ми се иска да е така, но силно се съмнявам :-( като знам колко са ефективни и колко са "притеснени" че студентите всъщност са "дезинформирани"... Ужас, милите сигурно не са спали цял уикенд :D
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

Честито, разбрах че са излезнали програмите, но явно няма кой да ги качи на сайта. Нямам думи... :-X
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

Взех ги от Библиотеката ако ги искате или на скайп : good_ivan или на
ivan_kurtev@yahoo.com
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

УРАААААА!
НАЙ-НАКРАЯ ИЗЛЕЗНАХА ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ ПРОГРАМИ!
НАПРАВО ДА НЕ ПОВЯРВАШ !
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ  :bravo:
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

GOOD, благодарности за твоята отзивчивост! С една колежка ти писахме на имейла да ни изпратиш програмата, но секунди след това излезнаха разписанията в сайта! Благодарим ти
Активен

maria_2103

• Неактивен Неактивен

Колеги ето ги и дългоочакваните програми  http://fisn.uni-plovdiv.bg/MagRazpis/I%2008%20SA.htm
Ние сме в сградата на Техническия университет.
Колеги а студентските книжки кога ще си ги вземем ?
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

здравей, Мими, мисля че книжките ще ни бъдат раздадени на самите лекции от инспекторката, тъй като ако трябваше ние да си ги вземем, щяха да ни информират за това. А така като си помисля, се сещам, че като започнах бакалаварската си степен, книжките ни ги раздадоха на първите лекции. Ти от икономистите ли си? Ще се радвам да се запознаем!
Успех на всички от мен!!!! :wink:
Активен

maria_2103

• Неактивен Неактивен

Благодаря ти за информацията.Питам, защото трябваше да си взема почивен ден за да дойда в работното време на инспекторките само за една книжка. Виждам в програмата, че имаме преподавател Ел. Шишкова - това инспекторката ли е ?
От икономистите съм !
« Последна редакция: 12.11.2008, 10:41:03 от maria_2103 »
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен

Мисля,че не е инспекторката! Доколкото знам Ел.Шишкова не тормозела много магистрите, но...само  времето ще покаже дали е истина! :-)
Активен