argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Теми за Държавен изпит Финансов мениджмънт!  (Прочетена 12195 пъти)

alicom

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Колеги има ли някои, който желае да сподели темите си за държания изпит? Ако отговорът ви е положителен да ги качи някъде в нета или са си остави сайп нейм. Все пак сме колеги и мисля, че е разумно да си помагаме взаимно. Имам курсова работа по Финансов анализ и Банкови операции. Ако някои иска да разменим материали да остави скайк нейм. Моят е alicom84.
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 239

Страшна работа....още малко ще ме убедиш, че това да спиш с жена ми е в мой голям интерес.   :-D
Активен
Ицко иска поничка!

alicom

• Неактивен Неактивен

Темите за държавния изпит ги имат почти всички колежки между другото. Ако мислите да правите бизнес ,пробвайте може и да стане. Честно казано мн хора биха си ги купили включително и аз, но мисля, че не е редно да искаш пари за нещо за което не си вложил кои знае колко труд. Бих ви помолил да бъдете по-благосконни и да качите тези теми някъде в интернет да си ги теглят хората и спокоино да се подготвят за държавния изпит.
Активен

atom4e

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 63

Колега, аз имам темите за държ.изпит по ФМ, но сама си ги пиша в момента и съм към края. НО не си мисли, че ги подарявам, защото 1 месец си ги пиша всяка вечер. Така , че ако това не е труд за теб - за мен е.
Ти решаваш.
Активен

atom4e

• Неактивен Неактивен

Пиши ми на майла ако те интересуват проекти по Фин.анализ и Банкови операции. Но само да уточня, че проектите не го подарявам, а ги продавам, понеже лично аз съм си ги правила и съм вложила труд и време.
скайпа ми е "плод4ее" , но на латиница изписано.

Колеги има ли някои, който желае да сподели темите си за държания изпит? Ако отговорът ви е положителен да ги качи някъде в нета или са си остави сайп нейм. Все пак сме колеги и мисля, че е разумно да си помагаме взаимно. Имам курсова работа по Финансов анализ и Банкови операции. Ако някои иска да разменим материали да остави скайк нейм. Моят е alicom84.
Активен

alicom

• Неактивен Неактивен

Няма лошо, че искаш да ги продаваш, защото си вложила труд. Наистина и така е редно. Половината от темите ги имам даже и повече. За една седмица ще съм готов и с другата половина. Въпроса не е в парите. Все пак сме колеги и трябва да си помагаме.  Сега много хора ще кажат, че освен колеги сме и конкуренти на трудовия пазар, което също е вярно. Мога много да пиша по тази тема но ще стане банално. За това спирам до тук.
Курсовите по Банкови операции и Финансов анализ ги имам готови и съм готов да ги споделя БЕЗПЛАТНО! Ако някои иска курсова да си остави скайп нейм или е-майл.
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

Винаги съм бил на мнение, че желанието за помощ трябва да започне с личен пример. Пратете ми вашите теми на ickou@mail.bg ,както и курсовите, за да мога да ги кача в нета и така всички да могат да ги ползват. Същото може да сторят и други желаещи.  :wink:

Думите по същество съдържат доста илюзия в себе си, но винаги идва момент, в който човек се изправя сам пред своите думи и трябва да ги защити, да поеме своеобразния път на истината, да се издигне в очите на хората или да потъне в забвение. Успех!  :y:
Активен
Ицко иска поничка!

atom4e

• Неактивен Неактивен

Ицкей, кажи ми колко майла си получил за да видим колко колеги са благосклонни да разпращат всичко на добри начала.
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

Колегата с алтруистичните възгледи много се забави. Точно в момента, в който той трябваше да ги приложи.  :-D

Всъщност лесната част, на това да бъдеш мъж, е да се родиш такъв. Трудната част е да постъпваш мъжки и да защитиш, най-малко думите, които сам казваш. Картинката е ясна, може да си я украсите собственоръчно.  :wink:
Активен
Ицко иска поничка!

alicom

• Неактивен Неактивен

За твое сведение колега съм пратил поне 5 е-мейла с курсови работи. Готов съм да пратя на всеки, който има нужда, с риск, че ще се повтарят, а преподавателят няма да ги приеме. От тук искам да помоля, колегите на които съм пратил курсови да напише някакъм коментар.
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

Говорим за темите, за които приканвахте хората да Ви ги пратят и които се оказа, че вие имате. Това ми пратете, за да го кача и да пусна линк тук.  Да Ви припомня ли? Ето:

Бих ви помолил да бъдете по-благосконни и да качите тези теми някъде в интернет да си ги теглят хората и спокоино да се подготвят за държавния изпит.

Половината от темите ги имам даже и повече. За една седмица ще съм готов и с другата половина.

:rock:
Активен
Ицко иска поничка!

fory_slava

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75

Еййй, разпилях се от смях... :-D Не е лесно, ей! И убедителни - почтиии се вързах в безкористните цели на самоотвержения колега... почти.
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

Това твоето мога да окачествя единствено като гавра с труп  :-D
Активен
Ицко иска поничка!

fory_slava

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75

Няма такова нещо, колега :roll: Просто очевидна липса на убедителни доводи в собствената кауза, (колкото и нелепа да е тя) - въпреки наличието на бегли елемнти на разсъждение с неясна цел доказателствеността на тезата липсва - неминуемо развесели денят ми  :-)
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!

.......... но мисля, че не е редно да искаш пари за нещо за което не си вложил кои знае колко труд. Бих ви помолил да бъдете по-благосконни и
:evil: :evil: :evil: :evil:
Щом смяташ, че не сме вложили много труд :angry:, седни и си ги направи сам.
Активен

atom4e

• Неактивен Неактивен

По-добре да проказва отколкото да седне да си го направи  :chat:
Активен

alicom

• Неактивен Неактивен

Виждам, че ви е доста забавно. Може би ще ви разочаровам, но съм готов с темите. Кажете колко пари давате да ви ги дам и на вас. Малко ирония и от моя страна няма да се отрази зле. Не мислите ли? На хора хора като вас и 1000 лв. да ми дадат пак няма да им дам тези пусти теми. Това е последното ми изказване по темата. Повече нито ще чета нито ще пиша по въпроса. Успех на изпита на всички.
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен

Добре де, аз това не го разбирам. Нали се сещаш, че аз ще ти отговоря?! Нали се сещаш, че отговорът ми хич няма ти хареса?! Що си го причиняваш?!  :-D

Аз ще ти призная нещо. Не харесвам турци. И това не е расизъм в основата си, не съм толкова дребнав. Чисто и просто почти всеки допир в България (само и единствено тук) с хора от вашата народност и религия в личните си и професионални отношения ми е показал мерзост. Дори самата мерзост при вас няма граници...sky is the limit. Ти го доказа за 3-4 поста, доста скоростно постижение. После що съм ги слагал циганите и турците на една стълбичка. Вие сами се слагате, не ви слагам аз.

Иначе едва ли някой ще ти иска темите четвърто качество. :-D И какво ще рече „хора като нас”?! Какво съм направил аз? Взел съм две противоречащи си изречения, написани лично от теб и сме се спукали от смях за твоя сметка. Не си спомням някой да е ползвал обидни думи, псувни и т.н. Та, не е ли грешката някъде другаде, а не в нас?! Пак имаш късмет, че сме във виртуален форум. На живо красноречието ми е далеч на по-голяма висота.  :rock:

Можеш да си четеш и пишеш колкото си искаш. В свободна държава сме.  :-)
Активен
Ицко иска поничка!

aquariuz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
  • Предубедена

Кога е датата на държавния изпит за ФМ?
Активен
Durch Shaden wird man klu

atom4e

• Неактивен Неактивен