Колега,
не желая да говоря повече за СС и макар, че не съм член на Студентски Съвет, а само сътрудник ще ти кажа някои неща, заради хората в него.
1. Ако имате подобни претенции, искания и желания - моля заповядайте на което и да е общо събрание на СС. Ще имате възможност да ни кажете, всичко което ви вълнува и да зададете всякакви въпроси, колкото и "неудобни" да са според вас.
2. Ако някой от нас се грижеше за банковата си сметка нямаше години наред да плащаме телефони от по 100 лв, всеки месец, защото непрекъснато изникват какви ли не въпроси около всяко мероприятие, инициатива или просто въпрос или жалба на студент.
3. Много е грозно да се хули една организация от която повечето си нямате и идея! И е много грозно да се говори за хора, които са в нея само и единствено защото им пука какво се случва в университета и са имали множество конфликти с ръководството, за да се защитят нечии права.
4. За година и половина, като участник в няколко инициативи не съм взела нито един лев !
5. Не ви разбирам, хем СС си "клати краката" хем изведнъж стана вездесъщ. Има неща, които зависят и неща, които не зависят от нас. Съжалявам, че не можете да го разберете, но както вашите стипендии липсват, така повярвайте ми и нашите банкови сметки са ПРАЗНИ!
Няма повече да убеждавам никого, в каквото и да е, защото очевидно това е загубена кауза. Но собственият ми морал и възгледи не ми позволя да гледам как хора, се трепят до нощите и хабят хиляди нерви, за някой, чиито единствени думи са негативни и вечно недоволни. Ако искате да промените нещо- не форума е мястото и не мрънкането е начина! СС винаги е отворен за мнения, препоръки и сътрудници - елата и променете нещо. Бъдещето ви не е в ничии ръце, освен във вашите. За това и държавата и всичко ни е на това дередже. Защото младите хора са вечно недоволни, но единственото, което могат да правят да се гневят на чаша ракия, на маса или във форум.
С уважение
С. С.