Простотията е пълна. Сметката трябва да е задължително в Булбанк. От банката пък не са и чували, че може да се открие сметка без да се вади и карта - кредитна/ дебитна . Професионалисти. За on-line банкиране и разплащане по банков път ... непонятни за тях процедури . Нямат формуляр за откриване на обикновена разплащателна сметка на физическо лице. Пълен смях. Освен картови сметки друго не знаят (а за блокирана карта, по причина въвеждане на грешен пин-код предлагат ново издаване на карта )
Ето още една простотия: отивам да си извадя карта от централния офис и какво ми казват те
"О, вие вече имате сметка/карта... от Март месец миналата година, защо не знаете за нея? Отидете в клона на ПУ, там ви се намира картата." WTF?!След това разбирам какво всъщност е станало - още първия път когато съм подавал молба за обикновена стипендия са ми направили сметка без значение, че не съм се класирал и получил каквато и да е стипендия.
Добре, аз ли не съм видял някъде или на молбата за подаване на стипендия (обикновена) пише някъде, че съм съгласен да ми се открие сметка/карта в еди-си-коя банка и аз съм се подписал на това? Мисля че не, а?
Много се издразних. А и това в клона на банката на ПУ, където
"документите се попълват за 20 минути"... моля ви се в праисторията ли сме? Само изнервиха сума ти хора и ги накараха да чакат и слънчасат. Никаква координация.
Както и да е.