Прикрасну, пирефкну, чудьесну, стръотну, за пръф пат некуй ни му ъресвъ как припудаъм.
Ноу съм штъслиф... :D
От доцент Мекишев може да сте научили доста (аз също), а тепърва ви предстои да научите още немалко и от други хора. Ще научите много
за физиката. Но повечето ще завършите без да знаете
какво е физика. Пожелавам ти да си от малцинството. Имаш време.
По отношение на езика аз мога да оценявам само това, което чета. С показваното от теб ниво не можеш да хванеш и 3 на един кандидатстудентски изпит. Сигурно можеш и по-добре, ако се постараеш, но не го показваш засега. Моят писмен български никога не е бил перфектен (никога не обръщам достатъчно внимание на пълен/кратък член, някои по-засукани запетайчести казуси ме объркват, както и слято/полуслято писане), но винаги е бил на ниво над 5.00 (и под 5.50). И се старая да го поддържам и в Интернет, освен когато не правя нарочно неща като първия абзац.
И е добре най-сетне да разбереш, че никой не те беше криткувал, докато сама не реши, че някой ти е крив. Аз само ти дадох най-сетне истински повод да се цупиш. А самата ти публикация (и първата, и всички последващи) не е за триене. За щастие на този форум не е задължително всички да ме харесват и да споделят мнението ми. И дано винаги да е така.