демокрацията като приложение е далече от идиокрацията като факт тук..Ако има строго фиксирани правила, ще има и стог надзор и съответно сттога гледаемост на нещата. Това от своя страна означава много хора да си вършат работата, нищо лично нямам към никого от модераторите тук (даже се чудв как се отделиха толкова много думи, впрегнати в обяснение от твоя страна...Васил Георгиев
Ами все пак има някаква гледаемост на нещата, понякога по-строга, понякога не чак толкова. Ако сега ти се струва идиокрация, представи си как щеше да изглежда форумът, ако модераторите не разчистваха тук-там по някой пост. Аз лично мисля, че модераторите се справят добре с работата си. Това, че доста хора изказват мнения, които на лишени от смисъл като цяло, не означава, че трябва да се трият щом не нарушават правилата.
Тук нещо не ми стана ясно (може би защото ми се спи) какво имаш предвид с това, че съм отделил доста думи за обяснение! Може би не си очаквала такова словоизлияние или и аз не знам точно! Може да ми обясниш на лични, че тук може да не е по темата!