С риск да бъда досаден за всички имам още едно учудване. Колеги, в доскоро функциониращия нефункционален сайт на факултета, а дори и в информацията за факултета на pu.acad.bg пише, че факултетът разполага с 3 компътърни зали. Наблюденията ми са, че разполагаме с една "компютърна стая/библиотека", която използват с привилегии колегите социолози. Хм, не че отричам, че имат заслуги за придобиването на тези компютри във факултета, но доколкото ми е известно и те имат доста ограничен достъп до тях, а какво остава за нас бедните философи:-((( Но все пак другото обезпокоително нещо е числото 3 в информацията, която чета. Другите 2 "зали" нито съм ги видял, нито съм чул, че ги има. Ако някои има други наблюдения, моля да ме поправи. Освен ако разбира се не броим двата офиса, в които се помещават катедрата по философия и етнология(използвам случая да поздравя всички преподаватели от катедрата:-))) и деканата на факултета. Не мога да отрека, че и там има компютри, от които естествено се ползват само преподавателите(логично), но фактът си е факт че с тях наистина имаме 3 компютърни стаи!!!ХВАЛА ХВАЛА ХВАЛА!!!Само молбата ми към ръководството е да се смени думата от зали на стаи, че да не лъжем хората. А ако пък искаме да сме съвсем честни, нека направо премахнем това info за факултета!!!