Jivs,
Ненка Трайкова е много точен човек и съм сигурен, че ако се 'държиш любезно по телефона', няма да има 'навиквания'.
artanis, много интересно изказване... как точно реши, че не се държа любезно???
Но да оставим темата за Ненка Трайкова, не тя е важна тук.
Колкото до справочниците, едва ли всеки си ги купува и едва ли са най-добрият начин за информиране на студентите. Не мога да разбера Мирчо защо така реагира - дори и досега да не е имало тази информация в сайта, това не означава, че тя не би била полезна. Мисля, че не би коствало кой знае какво да се добавя там, когато е необходимо.
Много лесно може да се разбере като се направи едно допитване до студентите дали мислят, че такива неща е добре да се публикуват в сайта. Това може да стане и тук - нека който има мнение по въпроса да го изкаже (в случая изпише
).
Колкото до посещаването на лекциите... когато съм идвала до университета, информация за държавните поръчки не е била изнесена.
Вярно е, че не посещавам редовно занятията, но в крайна сметка не сме деца - работим, учим и гледаме да съчетаем нещата, така че всичко да върви. Естествено това означава да не се присъства на всички лекции и това ми се струва в рамките на нормалното. Особено, когато човек работи в сферата, в която учи. Идеята ми е, че това че не се посещават редовно лекции, не трябва да води до изказвания от вида "ами тогава за какво си говорим"... но това май също е друга тема
Все пак, ще се радвам ако за в бъдеще дати и документи за записване се публикуват в сайта, защото ще е от голяма полза за кандидатстващите. Ако имате възражения, моля споделете ги