Направи ми впечатление името на темата. Там се казва "някои" студенти. Вярно е, че са само някои, но те са масата. Ще кажа нещо от лични наблюдения на часовете по упражнения, които имаме във ФМИ. При влизането в стаята още преди началото на часа има поне 10-тина студенти насядали на компютрите и пращащи кой смс-и, кой и-мейли и прочие. После започва часът - уж работят всички, а какво било то- всички са мнооого съсредоточени в отварянето на сайтовете на мобилните оператори, всеки точно сега се е сетил да прати писмо на любимия или на мама. Аз лично не съм против това - може да звучи все едно ги обвинявам, но няма да крия, че самата аз съм попълвала тестове от вида "Какво казва цвета на очите ви?" по време на час, защото съм свършила със заданията и допълнителната работа бързо.
Трябва и да се признае, че нерегламентираното ползване на Интернет най-вероятно ощетява ПУ, но то не е от вчера. Ако на студентите им се иска да го ползват - те все ще си намерят начин. Пожелавам успех на решилите да се преборят с него, защото ще е голяма борба.
~LIA~