eeee и аз много се кефя.
за сега обаче ще си останем само с идеята да се видим и, евентуално, с виждането поне, докъто не обиколя 55% от музикалните магазини в Пловдив за евентуално по-ниски цени на китарите. След като си купя китара (електрическа) можем да говорим за нещо. Другия вариант е да търсим под наем или на доброволни начела някой нещо да направи за "нас".
За "доброто старо време" или "продължаването на идеята" - аз не мисля, че искам да продължавам нечия идея.... Просто имам мерак и огромно желание да участвам по някакъв начин в нещо, което създава метъл (за предпочитане е да свира и да пея, защото много се кефя, пък и мисля, че имам необходимото образование за целта).
И отново, не за последно, остава проблема как ще се разберем да се видим. Аз след 6ти.12 компютър (и сътоветно интернет
) няма да мога да ползвам, защото ще съм в Пловдив, пък там в клубове не ми се ходи. За след 6 - съгласен съм, даже след 7, защото аз всеки ден имам до 7 (по програма) лекции.
та... телефона ми е 0898761091 (надявам се никой няма да злоупотребява с това
) - след 10 след 7 часа ще съм available..
P.S.
ICQ-то ми е 213921637
P.P.S.
та за идеята не се довърших - ставаше въпрос, че не искам да продължавам ничия идея и всъщност не мисля, че така ще стане, защото (предполагам) ще свирим доста по-твърд стил (надявам се) и (поне аз) имам желание за нещо повече от подобряване на настроението на някои купончета с 6 човека, от които 3ма са мъртво пияни (китариста и барабаниста), 2ма са заспали ("публиката"), останалото дрънчи по тенджърите (образно казано) и крещи от терасата... не се изразих по най-добрия начин, ама се надявам да ме разберете.
Не ми е целта да продължавам идеята, защото от както съм почнал да си мечтая за група, не съм знаел, че е имало ФМИ... (омотах се много, за това спирам ;) )