argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: FMI-fuc*kin music interpretaion :)  (Прочетена 6210 пъти)

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
Re: FMI-fuc*kin music interpretaion :)
« Отговор #20 -: 30.11.2005, 00:28:22 »

eeee и аз много се кефя.
за сега обаче ще си останем само с идеята да се видим и, евентуално, с виждането поне, докъто не обиколя 55% от музикалните магазини в Пловдив за евентуално по-ниски цени на китарите. След като си купя китара (електрическа) можем да говорим за нещо. Другия вариант е да търсим под наем или на доброволни начела някой нещо да направи за "нас".

За "доброто старо време" или "продължаването на идеята" - аз не мисля, че искам да продължавам нечия идея.... Просто имам мерак и огромно желание да участвам по някакъв начин в нещо, което създава метъл (за предпочитане е да свира и да пея, защото много се кефя, пък и мисля, че имам необходимото образование за целта).

И отново, не за последно, остава проблема как ще се разберем да се видим. Аз след 6ти.12 компютър (и сътоветно интернет :-D) няма да мога да ползвам, защото ще съм в Пловдив, пък там в клубове не ми се ходи. За след 6 - съгласен съм, даже след 7, защото аз всеки ден имам до 7 (по програма) лекции.

та... телефона ми е 0898761091 (надявам се никой няма да злоупотребява с това :? ) - след 10 след 7 часа ще съм available..

P.S.
ICQ-то ми е 213921637

P.P.S.
та за идеята не се довърших - ставаше въпрос, че не искам да продължавам ничия идея и всъщност не мисля, че така ще стане, защото (предполагам) ще свирим доста по-твърд стил (надявам се) и (поне аз) имам желание за нещо повече от подобряване на настроението на някои купончета с 6 човека, от които 3ма са мъртво пияни (китариста и барабаниста), 2ма са заспали ("публиката"), останалото дрънчи по тенджърите (образно казано) и крещи от терасата... не се изразих по най-добрия начин, ама се надявам да ме разберете.
Не ми е целта да продължавам идеята, защото от както съм почнал да си мечтая за група, не съм знаел, че е имало ФМИ... (омотах се много, за това спирам ;) )
« Последна редакция: 30.11.2005, 00:32:30 от dRiNKiN_pARk »
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 739
  • изпратете ми анонимно пари в плик :)
    • www.myspace.com/teerexx
« Отговор #21 -: 30.11.2005, 09:22:17 »

купончета с 6 човека, от които 3ма са мъртво пияни (китариста и барабаниста), 2ма са заспали ("публиката"), останалото дрънчи по тенджърите (образно казано) и крещи от терасата
баси, човеко, откъде знаеш такива подробности???!
Активен

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #22 -: 01.12.2005, 18:56:21 »

haha  :evil:
защо ли ми се струва нещо нормално? :))
не фе, някой беше споменал в темата, че ФМИ не е имала по-съществени прояви.... ;)
Активен

BORIME4KA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
    • http://psabev.blogspot.com
« Отговор #23 -: 05.12.2005, 15:24:29 »

Не знам, аз искам известие за първата публична проява на групата  :-D
Активен

Георги Соколов

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 51
    • website
« Отговор #24 -: 05.12.2005, 16:36:34 »

А аз искам да кажа че партито у Иво се получи перфектно и се радвам че бях от тъй наречените "потърпевши". Въпреки че като се позамисля аз не бях от тях тъй като постоянно се включвах в пеенето на мръсни песни пречейки на свирещите.

btw: някой трябва най накрая да ми даде текста на оназ песен за дъщерята и майката че да го разуча най накрая и да не се излагам повече:)

Ай с здраве, до следващото подобно "сБиране"
Активен
Компютрите не правят това което искаш да правят. Правят това което им кажеш да правят!

BORIME4KA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
    • http://psabev.blogspot.com
« Отговор #25 -: 05.12.2005, 18:12:30 »

На тази песен текстът се разпространява само апокрифно, не може иначе - много е неакадемичен. Пиши на private и ще получиш  :-D
Активен

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #26 -: 07.12.2005, 12:40:23 »

... подобряване на настроението на някои купончета с 6 човека, от които 3ма са мъртво пияни (китариста и барабаниста), 2ма са заспали ("публиката"), останалото дрънчи по тенджърите (образно казано) и крещи от терасата...

Здравей приятелю,
стана ми малко криво от язвителния ти post. Аз лично не бих се изказвал така за хора, които не познавам ... а ти определено не ни познаваш. Не си бил на "купончета с 6 човека" заедно с нас и нямаш дори бегла идея как протичат тези събирания. Сигурен съм, че си страхотен музикант със собствено мнение и стил. Когато направиш група и имаш изяви ще се радвам да стана жертва на таланта и техниката ти ;) Дотогава бъди жив и здрав и се въздържай от нападки, защото така се печелят само НЕприятели ;)

Поздрав
Ники Вълчанов
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #27 -: 10.12.2005, 13:52:08 »

нееееееее :(
разбрал си ме погрешно - нищо против никой нямам, а с изказването си съобще не съм се мъчил да дразня някой или.. по някакъв начин да го обиждам. Просто обобщих това, което беше казал някой друг в началото.

съжалявам още веднъж, че сте ме разбрали погрешно :(

П.С.
ето точното мнение:
Много добра идея за групата ;)
Ние така и не успяхме да направим нещо публично ;) ... изявите ни бяха предимно на "пияно" по партита в апартаменти или в градската градина :P
Ако успеете да се организирате може да се съберем някъде и да направим джангър ;)
Ще ви бъдем подгряваща група :P:P:P
« Последна редакция: 10.12.2005, 13:55:00 от dRiNKiN_pARk »
Активен