Лично аз уважавам труда на всички взели участие, защото видях много хора, които се занимавах сериозно с това и имаха огромното желание да стане едно страхотно шоу.
Интересно защо след като студента е такова 'малоумно овче животно" сте се захванали с такава инициатива. Едва ли някой, който наистина е свикнал да играе карти и да пие бира в мизерните общежития толкова ще се впечатли от конкурс по красота.
Не знам защо, но аз останах с впечатлението, че целта е събирането на средства за клиниката по детски и генетични болести, но никъде за съжаление не видях някой, който да се трогне за това, а не за многото бира ...При положение, че студентите сме толкова неблагодарни защо се хвърлиха излишни пари, а не се дариха направо. Нормално е да дойдат много хора главно заради бирата и шумотевицата. Аз обаче не смятам, че е нормално да се дават луди пари за глупави истории като конкурси за красота (такова е моето мнение) вместо да се използват по предназначение и там, където имат нужда от тях.
Ето такива са биолозите и такива би трябвало да бъдат повечето нормални хора. Аз бих била доволна ако благотворителната цел е достигната, а не че еди кои си не харесал осветлението и озвучаването.