argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Премахването на задължителната военна служба  (Прочетена 5007 пъти)

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843

drugia put procheti temata:)
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
  • I snuggle with subwoofers
    • HULTIG - Human Language Technlogy and Bioinformatics Interest Group

Ще си останем малки момченца. Супер!!! Пък за жените... То има ли жени в БГ :? Все пак като гледаш какъв ни е отрицателен прираста...
Е то ако в БГ няма жени къде ;) Трябва да дойдеш в Португалия да се нагледаш на крокодили, после като идеш в БГ жените ще ти се видят направо като топ-модели :D
Активен

OpenBSD

• Гост

Тук въпросът беше за това, че жена, която не е раждала, не е жена. А пък все се намират и хубави жени. Просто не на всеки са му по вкусът :wink: Например аз лично не очаквах, че може да има хубави германки /*тия по черноморието просто са се ояли много, а и повечето са баби :wink:*/ или китайки. По снимки и на телевизията всички китайки изглеждат еднакви. А щях да пропусна и за това, че има и хубави полякини, а особено като говорят и на полски много ме кефят.  :lol: :lol: :lol: И все пак жена, която не е раждала, не е жена. А трябва да има повече жени в БГ, така че да поработим на този въпрос :lol: :lol: :lol:
Активен

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
  • I snuggle with subwoofers
    • HULTIG - Human Language Technlogy and Bioinformatics Interest Group

Аз се бъзикам по ринцип, нооооо тука процента на крокодилите на глава от населението от женски пол е по-голям от БГ :) И не го казвам само аз. Имаше един бразилец тука - и той беше на същото мнение, че португалските жени не са красиви. По едно време за няколко дена пък беше дошъл един китаец който живее в САЩ и следва в MIT и ме питаше - абе тука няма ли блондинки?
Кви блондинки бе батка :D Аз за горе-долу 9 месеца в Португалия видях толкова блондинки че се броят на пръстите на ръцете.
айде наздраве (за премахването на ВС), аз ще трясна една бира  :mrgreen:
« Последна редакция: 04.07.2006, 00:55:12 от sasquatch »
Активен