Doom,
>Уведомяваме ви , че благодарение на тази подписка , и на внесения законопроект от СДС за отпадане на наборната военна служба през 2007г, комисията по отбрана към парламента е взела решение за отпадане на наборната военна служба от 1 януари 2008г.В близко време се очаква и самото гласуване в парламента.
Да допуснем, че горното е вярно.
Т.е. комисията по отбрана (каква е тази комисия? аз си мислех, че има министерство на отбраната). Това, че някаква комисия е взела някакво решение не значи НИЩО. Близко време може да значи и след 1ви Януари 2008, което не пречи резултатите от гласуването да бъдат приети със задна дата, а службата на тези, които са служили да бъде анулирана (!?). А какви ще бъдат резултатите от това гласуване?
Недейде да се подлъгвате по полу новини, подвеждащи новини или никакви новини. Мислите ли, че една подписка в интернет може да реши този въпрос?
> Аз например не искам да оставя приятелката си 9 месеца, далеч от мен.
Ако си висшист, се служи само 3 месеца. До 27 години може да отлагаш ако си редовен студент, а след 27 години се освобождаваш автоматично.
>Нито cookies, нито anti-proxy poll dbs ще ме спрат да гласувам по 200 пъти на ден ако искам.
Мислиш ли, че най-големите чийтъри ще се оставят толкова лесно да бъдат чийтнати?
поздрави:
а.