Дали някой би се наел да качва някакви лекций онлайн , ако вече е сторено , моля дайте някав линк ...
По специялно ми трябват за специялност "Български език и Руски език" 1курс 1семестър задочно
Сорка за спама ако има такъв
nissan, аз съм четвърти курс "Български и руски език". Ако нещо ти трябва, мога да ти донеса лекции докато съм в Пловдив от цялата първа година. Надявам се, че знаеш руски, защото иначе ще ти бъде много трудно задочно.
Така или иначе не е необходимо да посещаваш всички лекции, ще видиш, например, че по фолклор няма нужда да присъстваш, но лекциите по практически руски са задължителни, както и старобългарския при Кемалова и езикознанието. Имахме колеги, на които Чобанов не искаше да даде заверка, защото твърдеше, че не ги е виждал.... При Козлуджов имам пълните негови лекции и разработени теми от учебника. Много ни плашеше първоначално, но през по-голямата част от изпита него го нямаше.
Помисли си добре дали това е твоята специалност, защото ще се наложи да се въоръжиш с много желание, за да успееш да завършиш. Двойните специалности като нашата са трудни, защото има двойно повече изпити и накрая дори не ставаш филолог, а педагог..... Разбрахме, че се обсъжда възможността последната година да можем да се профилираме и да завършим като "журналист", "педагог" или "филолог", но още нищо не е сигурно.
Пожелавам ти успешно следване!