Мили колеги от английска филология втори курс,
аз съм 4-ти курс АФ и в момента ние караме методика на английския език при Марина Самалиева. Вероятно името й ви е познато, тъй като при нея трябва да имате фонетика на съвременния английски език.
Тъй като скоро ръководителят на катедрата ни беше сменен, сега имаме възможността да направим нещо по въпроса "Самалиева".
Наскоро тя подаде жалба в катедрата, че никой не посещава упражненията й. И така ние написахме, ако може да се нарече така, оправдание, защо точно не се появяваме. Сега се заехме да направим подписка, с която
не целим да я нараним по какъвто и да било начин, а просто да помолим декана/ ректора да й даде отпуска в рамките на година или повече, в която тя да се лекува и да оздравее.
Никой от английската катедра не иска да й навреди, дори искаме да я запазим като преподавател, но не и преди тя да е здрава.
Много ви моля, който от вас види това съобщение, или ако някой, който познава хора от АФ2 го види, нека да ги уведоми. Подписите ви биха били полезни. Както се казва The more, the merrier. В случая, the more we are, the healthier she gets. Или поне се надяваме. Ако има заинтересовани, моля свържете се с мен на имейл
bambinaghost@gmail.com. Ще ви отговоря много бързо, само нека бъде проявена малко инициативност. Очаквам ви. Имате шанса наистина да промените нещо и да получите качествено образование не само сега, а и по методика на английския език. Сега ви се струва далечно, но всъщност в 4 курс ще се биете по главата защо сте си мълчали.
Поздрави!
Честит първи сняг!
Очаквам писмата ви!