и аз като Дони, смятам, че има нередности в зададената анкета. На въпроса "от какво сте доволни, не е редно да има възможен отговор "не съм доволен от еди какво си".
Не съм съгласна и с Гогов. Не смятам, че всички (или повечето) студенти не харесват нищо в ПУ. Че какво правят още тук тогава? Не съм видяла вериги на входа, с които да се връзват студентите да не напускат.
Конкретно - изкарах си бакалавърската степен тук, сега уча и магистратура. Естествено е, че има неща, с които не съм съгласна, но е истина и че не съм направила нищо, за да ги предотвратя.
Случвало ми се е да ми преподават човечета, които идват само за отбиване на номера. Или пък изобщо не си правят труда да дойдат. Карали сме упражнения в кафенето. Имали сме и пиян преподавател, който в 10,30 идва в стаята, тупва си бирата на масата, пали си цигара и започва да преподава.
За сметка на това обаче имам и прекрасни преподаватели, които си разбират от работата и за тях преподаването е призвание, а не рутинно и машинално минаване на часовете.
Инспекторката, много ясно, че не винаги е усмихната, но това и не й е работа. Когато ми трябва служебно, винаги е насреща, дори да не й е пряк ангажимент. След малко караници, сега сме в много добри отношения
А за СБК лоша дума няма да кажа, защото макар и не официално, още съм част от нея