Закон за висшето образованиебла бла блаЧл.42. (1) (изм.,ДВ,бр.41 от 2007 г.) Системата на висшето образование организира обучение след завършено средно образование и се състои от следните степени:
1. образователно-квалификационна степен "бакалавър", за придобиването на която в съответствие с учебния план се изискват:
бла бла2. образователно-квалификационна степен "
магистър", за придобиването на която се изискват:
а) не по-малко от 300 кредита съгласно учебния план със
срок на обучение не по-малък от 5 години;
бла бла бла------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Поредната порция смях ти е сервирана. Можеш да й се порадваш. Тъй като гледам, че постоянно ми копираш постовете, можеш да си ги принтираш и да си ги направиш на плакати и да си облепиш хола с тях, като тапети. И закона също. Целия. И четейки да си се смееш постоянно. Ще бъдеш заобиколен от самия смях и той няма да те напуска. Всеки е свободен да се смее на каквото си пожелае. За мен ситуацията е уникално жалка, но след като за теб е смешна, отнасяш искрените ми пожелания за сладък ти смях. Нека смехът у теб пребъде.

П.С. Понякога разговорът с хората ги превръща в карикатури на самите тях от времето преди да проговорят. Метаморфозата е с уникален контраст. Дерзай.