Дори според цитирания от теб линк, никъде не се споменава за контрол на работата на лицата в Студентски съвет. Готов съм да споря много на тая тема, но просто нямам толкова време. Да не говорим, че цитираш стар правилник . Тази година се внесоха промени. За контролния съвет мисля, че си остават същите нещата, но пак повтарям - КС следи за спазването на правилниците и процедурите. Ако някое лице ги е нарушило, то това е друг въпрос. Но запомнете нещо много важно - СС страда от изключително осър недостиг на кадри. Просто въпросните активни студенти, към които ти се се самопричисли, Христо, не се ангажират с почти никаква работа, а предпочитат да считат за съществуващ съвета само, когато им трябват средства за някакво мероприятие. Какъв контрол да оказваш някого за дейност, която понякога едва мъждука и как да се караш и санкционираш някои, като виждаш, че той е сред малкото, които вършат нещо, а друга алтернатива просто няма. Болно ми е, че го казвам, но истината си е истина. Ако имаш проблем с някого от организацията, яви са на някое от заседанията и си постави проблема ребром. Контролният съвет може само да констаира дали в оплакването ти има нарушаване на административна норма.
Съветът ми е да се избягват подобни административни нападки, които според мен са безсмислени. Ако някой е загрижен за дйността на организацията, моля да помогне активно не само с думи, а и с дела.