1. "Тъпите" ми въпроси, на които "мога да си отговоря сам" (мога, чрез хвърляне на зарове или на монети, или чрез проверка в края на седмицата;) ) са отправени именно към хора, които имат функционално отношение към това което питам, които посещават този форум, - декан, уебмастери и т.н. - където информация по темата могат да получат и други заинтересовани.
2. Пич, не знам кой или какво те е ядосало вчера, че да те накара да си изпееш урока по "преданост към Родината" и да търсиш "врагове", които да опиташ да "унижиш". Сбърлал си "врага".
3. "Kak i ot koj mislish se poddyrzha tazi informaciq? Ne znaesh li, che vsichko e s dobrata volq na dobrovolniq i naistina seberazdavatelen trud na hora, na koito tova e dalech ot prekite im zadylzheniq i ne im se zaplashta (studenti, admini, sekretarki, dekana, ...)"
Брей... Сериозно ли своевременното недвусмислено съобщаване на програмата за обучение на студентите и това кой в коя група е (==част от програмата за обучение) не е част от задълженията на администрацията на Университета?
Колкото до себераздавателния труд по съобщаването на тази информация, за която питам:
Кое изисква по-малко целеви действия, време и усилия:
А. Да напишеш нещо на сметача, да го напечаташ (избираш файл, избираш печат, вадиш листа от печатача ...) и да го залепиш на дъската за съобщения (не съм видял факултет, където да не го правят) - ставаш, отваряш врати, слизаш по стълби, натискаш копчета на асансьор, взимаш тиксо, ножица, държиш листа на дъската, гледаш дали е хоризонтален, режеш тиско, лепиш... - после се връщаш до началното положение.
Б. Да напишеш нещо на сметача и да провлачиш файла в някоя директория.
4. I nakraq - az ne sym informatika
Личи си. ;) Звучиш като че имаш пропуски по Теория на информацията, Кодиране и Сложност на алгоритмите.