Тъй като подозирам, че вторият пост на Пинокио са камъни в моята градина (Още не сте преживял темата с писмените работи, нали? Пък аз си мислех, че мъжете са по не толкова първосигнални).
Та, изчетох пак тази тема, за да не би да съм в грешка, ама никъде не видях някой да е казал, че чуждите поправки са негова работа (най-малко аз, щото мен хич не ме е грижа за чужди знания или незнания). За толкова ангажиран професионално, предполагам, нямате време да четете подробно. Никой не е оборвал и факта, че цитирам: УНИВЕРСИТЕТА Е СЪЗДАДЕН ЗА СТУДЕНТИТЕ - ЗА ДА УЧАТ И ДА СЕ РАЗВИВАТ, КАТО ЛИЧНОСТИ, край на цитата. Аз най-малко при това.
Явно е имало административна пречка датите да бъдат изкарани по-рано, което е крайно неприятно за ангажирани хора, които ценят времето си, но с безпредметно кудкудякане проблемът не се решава. Щом сте чак такъв професионалист в областта си, ви е пределно ясно, че в живия живот понякога са налице професионални ситуации, които изискват мигновена реакция. Там понякога няма кои да ви подава строен предварителен график.
Ще си позволя да се отклоня още веднъж от темата, но ми е болно личности като мрънкащата госпожица (това е възможно най-милото определение, което успях да изцедя от себе си) да уронват престижа на ПУ, защото университетът ни е институция с традиции. Никой не ви е принудил насила да учите в него, това си е вашият личен, отговорен и на възрастни хора избор.