argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Икономически теории - неикономисти  (Прочетена 1787 пъти)

stelly

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

здравейте колеги,

дойде време и аз да измисля тема.

искам да се обърна към колегите от Финансов мениджмънт - магистри, неикономисти с въпроса: кога имате изпит по икономически теории и при кой? ако ви е минал, кажете как протече.
« Последна редакция: 02.09.2009, 18:44:05 от fisn_adm »
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.
Re: икономически теории - неикономисти
« Отговор #1 -: 08.06.2009, 22:01:54 »

Изпитът на ФМ - неикономисти по икономически теории беше още първия семестър при Проф. Михайлова.
Активен
Дзен...

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ
« Отговор #2 -: 08.06.2009, 23:07:44 »

Изпитът на ФМ - неикономисти по икономически теории беше още първия семестър при Проф. Михайлова.

беше при проф. Коева, която идва от варненския икономически университет. общо взето голям цирк е изпита :)

както обикновено всеки си беше заел място в голямата аула на ТУ, но госпожата дойде и научените европейско-американци образователни принципи реши да ни пренареди, да не би да сме намислили нещо. провери ни книжките дали сме ние, после ни нареди по фак. номера и това нещо към 30мин. даде 5 въпроса, като си избираш да пишеш по 3. оценката се формира от тези въпроси, като те са 60% от цялостната оценка, а 40% идва от курсовата работа. предупреди ни, че ако хване някой да преписва - край със студентството :) но се оказа, че е лесна за преодоляване :-D ако те интересува нещо друго - драскай :)
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.
« Отговор #3 -: 08.06.2009, 23:13:21 »

беше при проф. Коева, която идва от варненския икономически университет.

:-D Пак се изказах неподготвена. Фил, хубаво, че си ти, че съм много слаба в помненето на имена.
Активен
Дзен...

stelly

• Неактивен Неактивен
Re:икономически теории - неикономисти
« Отговор #4 -: 27.08.2009, 13:10:38 »

Филипо, здравей. Ще ми кажеш ли при тази Коева от къде трябва да се учи, тъй като аз имам някакъв учебник(незнам на кой автор, но когато ние имахме Икономически теории, преподавателя е бил мъж, а сега го няма и трябва да се явявам при Коева) . Направо ми е мъка.
  Ако някой може да услужи с лекции ще му бъда много задължена. :bow:
stelly81@abv.bg
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!
« Отговор #5 -: 29.08.2009, 22:41:01 »

пратихме нещичко :)
Активен

visible

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
« Отговор #6 -: 30.08.2009, 17:07:12 »

Аз също имам нужда от лекции. Благодаря! jockonda@abv.bg
Активен

Filipo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 141
  • ФМ
« Отговор #7 -: 30.08.2009, 17:16:21 »

Филипо, здравей. Ще ми кажеш ли при тази Коева от къде трябва да се учи, тъй като аз имам някакъв учебник(незнам на кой автор, но когато ние имахме Икономически теории, преподавателя е бил мъж, а сега го няма и трябва да се явявам при Коева) . Направо ми е мъка.
  Ако някой може да услужи с лекции ще му бъда много задължена. :bow:
stelly81@abv.bg

здравей, аз си подготвях въпросите от учебника "Икономическото послание през вековете" на Мариана Михайлова и Иван Коцев (1-ва и 2-ра част). доста от нещата ги има там, но не всичко от конспекта на проф. Коева. успех ти пожелавам  :y:
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 31.08.2009, 11:31:29 »

дайте го този конспект да го видим, а също и при Найденова ако на някой му се намира........ мерси
Активен

stelly

• Неактивен Неактивен
« Отговор #9 -: 01.09.2009, 01:19:42 »

моля, някой да ми прати конспект при Коева или при Найденова :bow: stelly81@abv.bg  спешно е!
Активен