argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Недопускане до изпит  (Прочетена 3470 пъти)

gone

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
Недопускане до изпит
« -: 20.06.2009, 00:55:41 »

Какво става когато не те допуснат до изпит? Можеш ли да се явиш на поправка и ликвидация или трябва да повтаряш годината??!?!
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев
Re: Недопускане до изпит
« Отговор #1 -: 20.06.2009, 09:08:03 »

Какво става когато не те допуснат до изпит? Можеш ли да се явиш на поправка и ликвидация или трябва да повтаряш годината??!?!
Спокойно, това, че не са те допуснали на изпита важи само за редовната сесия. На поправителната сесия може спокойно да се явиш отново, но ако дадения преподавател има някакви изисквания за допускане на изпит по-добре ги спази за поправката (реферати, курсови и т.н.). Успех! :)
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

ligeia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
  • The owls are not what they seem...
« Отговор #2 -: 20.06.2009, 10:20:03 »

А знаете ли кой може да ми даде адекватна информация по въпроса, тъй като въпросният преподавател ми каза, че директно прекъсвам годината? Има ли все още служебни заверки, при положение, че не съм използвал нито една до момента? С кой ме съветвате да говоря?

Благодаря Ви!
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев
« Отговор #3 -: 20.06.2009, 10:32:44 »

А знаете ли кой може да ми даде адекватна информация по въпроса, тъй като въпросният преподавател ми каза, че директно прекъсвам годината? Има ли все още служебни заверки, при положение, че не съм използвал нито една до момента? С кой ме съветвате да говоря?

Благодаря Ви!
Ами относно служебните заверки не съм компетентен, защото съм във ФИСН, а ние нямаме заверки. Съветвам те да попиташ инспекторката си, предполагам тя ще ти помогне. Успех!
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

Nox

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
« Отговор #4 -: 21.06.2009, 11:00:00 »

Кажи в кой факултет, си но мисля, че от тази година заверките на упражнения не са задължителни,понеже се дават само заверки от водещите лекции а заверките на лекции се дават така или иначе. Така че няма как да не те допуска до изпит ... а ако това продължава те съветвам да подадеш жалба срещу него към декана на факултета. Преди това е хубаво да се посъветваш със инспекторката на твоята специалност относно това.
Активен

Anck_Sun_Amun

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1616
« Отговор #5 -: 21.06.2009, 12:53:13 »

Кажи в кой факултет, си но мисля, че от тази година заверките на упражнения не са задължителни,понеже се дават само заверки от водещите лекции а заверките на лекции се дават така или иначе. Така че няма как да не те допуска до изпит ... а ако това продължава те съветвам да подадеш жалба срещу него към декана на факултета. Преди това е хубаво да се посъветваш със инспекторката на твоята специалност относно това.
В някои факултети все още има заверки.
Активен