argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Дати за плащане  (Прочетена 1782 пъти)

klio_f

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
Дати за плащане
« -: 03.07.2009, 20:05:53 »

:-) Здравейте,колеги! Носи се слух,че трябва да си платим таксата за 2 курс до 14 юли. :s: Някой може ли да потвърди или ако не е вярно да даде инфо кога се плаща?Мерси и весело лято,че зодочниците малко почиваме лятото.  :hihi:
Активен
Bid my blood to run...

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
Re: Дати за плащане
« Отговор #1 -: 03.07.2009, 21:44:16 »

Не вярвай на слухове колежке!. Как не може още да разберете , че в университета се спазват някакви правила.В тези правила са описани как ,кога колко ,по какъв начин (касов  път :банков , коя банка по коя банкова сметка и  т. н.)трябва да се заплаща ,семестриална такса ,  дарение и така нататък каквото те интересува.инж.Марин Янков 4 курс Право ,ПУ
Активен
Всичко е любов

klio_f

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 08.07.2009, 00:03:50 »

Не вярвай на слухове колежке!. Как не може още да разберете , че в университета се спазват някакви правила.В тези правила са описани как ,кога колко ,по какъв начин (касов  път :банков , коя банка по коя банкова сметка и  т. н.)трябва да се заплаща ,семестриална такса ,  дарение и така нататък каквото те интересува.инж.Марин Янков 4 курс Право ,ПУ

Колега, не може да разберем,защото бяхме 1 курс и на какво ли не се нагледахме... То в този университет всичко може да се очаква,така че не се заяждай излишно.  8-) Само не можах да разбера за какво си писал какво учиш и кой курс... :?  То не е по темата...   
Активен
Bid my blood to run...

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #3 -: 09.07.2009, 01:07:17 »

Колежке ,нито се заяждам  , нито имам интерес да ти отговарям.Когато бях в първи курс прочетох правилата на играта (шегичка)  .В ПУ има правилник и още много други нормативни документи) с цел да ги спазвам , а ако не ми се нравят да знам как да ги заобикалям елегантно   , така както правят в парламента.  Приветствам това   ,  че за една година си се нагледала на много работи в Унито , но освен това е добре и да помислиш малко!Понеже възпитанието не ми позволява да ползвам  масово употребяваните в интернет  имена- символи  , които нищо не значат  ,   освен някакъв адрес , аз съм  нормален гражданин на Европа и България  , поради което  заставам зад личното си име и административен адрес.За съжаление    интернет -пространтството го ползват както образовани така и по-ограничени хора.Надявам се ти да си от първите. инж. Марин   Райнов Янков- 4 курс Право ,ПУ
« Последна редакция: 09.07.2009, 01:10:04 от marin2025 »
Активен
Всичко е любов

joro.vin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 142
    • http://managerteams.com/
« Отговор #4 -: 12.07.2009, 16:06:10 »

Здравей миличка,аз съм редовно обучение 4-ти курс,остави го тоя мухъл,той си мисли,че като учи право и е хванал господ за ****,между другото всички там са такива,със самочувствие,но без покритие.Както и да е,да оставиm гнидите в този университет да си мислят че са нещо.Та за таксите за редовно обучение,можеш да платиш до започването на новата учебна година,за да можеш и да се запишеш разбира се,но и това е индивидуално,според това каква ти е инспекторката и как държи да се правят нещата.За задочно не знам нищо,но предполагам,че няма да се различават нещата много,ще разпитам и ще ти кажа ако науча нещо.За сега чао и не се хващай на таива псевдо професори,защото точно заради такива сме така.Помагам за всичко,няма проблеми.
Активен

klio_f

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 19.07.2009, 12:21:12 »

Жорка, благодаря за вниманието, аз вече си свърших работа.  :wink: То било сега да подадем именниците, а таксата може и като започнем занятията.  :-P
« Последна редакция: 19.07.2009, 12:23:59 от klio_f »
Активен
Bid my blood to run...