argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Съвет?  (Прочетена 1350 пъти)

dz3n

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25
  • 0x647A336E
Съвет?
« -: 14.08.2009, 17:42:39 »

Здравейте. Пиша тук с молба за съвет какво трябва да направя, защото всеки ми казва различни работи.
Проблема ми е следният.
На кандидат студентският изпит по информатика изкарах (4.30) (25.8 бал)
Само, че при подаването на документите ме посъветваха грешно и ми казаха да запиша първо редовните специалности и после задочните
аз ги послушах и ги записах

1.Информатика (редовно)
2.Математика Информатика (редовно)
3.Информатика (задочно)

Лошото е, че аз имах за цел да уча информатика (задочно)
След първото класиране не бях приет в нито една от 3-те специалности.
След 2-рото, балa ми стига и 2-рото и за 3-тото желание, но тъй като математика информатика е по напред като желание ме приеха в него.
След 2-ро класиране балът Информатика (редовно) е с  60 стотни повече от моя и си мисля, че ако има места в тази специалност на 3-то класиране ще бъда приет и информатика редовно
с две думи не мога да направя нищо за да уча това което искам (информатика задочно)

Званях в ПУ и ми казаха, че не мога да си променя желанията след първо класиране и единственото което съм можел да направя е да говоря с някакъв ДЕКАН който само той можел да ме прехвърли да уча това което искам
Ще съм благодарен ако ме посъветвате какво да направя в случая..
Благодаря Предварително.
Активен

Jack Johnson

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 704
  • Хора, пазете си здравето! То няма цена!
Re:Съвет?
« Отговор #1 -: 15.08.2009, 10:51:19 »

Моят съвет е да говориш с декана:

http://uni-plovdiv.bg/site.jsp?id=179&ln=1

Също така в "Учебен отдел" би трябвало да могат да ти дадат повече информация. На сайта на университета трябва да има информация къде и кога да ги намериш. Бих могъл да изкопая инфото вместо теб, но в момента съм в Малайзия и нямам толкова време.

Поздравления все пак, че са те приели, макар и не точно това, което си искал. Каквото и да запишеш, бъди сигурен, че няма да съжаляваш. Казвам ти го от личен опит - университетът е много добър.

EDIT:

Ето инфото и за "Учебен отдел":

http://www.fmi-plovdiv.org/index.jsp?ln=1&id=328
« Последна редакция: 15.08.2009, 10:54:10 от Иван Давидов »
Активен

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #2 -: 15.08.2009, 12:04:58 »

Здрасти :)

"някакъв ДЕКАН" наистина може да ти свърши работа, но също така "някакъв ДЕКАН" чете форума и съм убеден, че не му е приятно да се обръщат така към него :)

Иначе процедурата е много бърза.

Поздрави
           Ники

Здравейте. Пиша тук с молба за съвет какво трябва да направя, защото всеки ми казва различни работи.
Проблема ми е следният.
На кандидат студентският изпит по информатика изкарах (4.30) (25.8 бал)
Само, че при подаването на документите ме посъветваха грешно и ми казаха да запиша първо редовните специалности и после задочните
аз ги послушах и ги записах

1.Информатика (редовно)
2.Математика Информатика (редовно)
3.Информатика (задочно)

Лошото е, че аз имах за цел да уча информатика (задочно)
След първото класиране не бях приет в нито една от 3-те специалности.
След 2-рото, балa ми стига и 2-рото и за 3-тото желание, но тъй като математика информатика е по напред като желание ме приеха в него.
След 2-ро класиране балът Информатика (редовно) е с  60 стотни повече от моя и си мисля, че ако има места в тази специалност на 3-то класиране ще бъда приет и информатика редовно
с две думи не мога да направя нищо за да уча това което искам (информатика задочно)

Званях в ПУ и ми казаха, че не мога да си променя желанията след първо класиране и единственото което съм можел да направя е да говоря с някакъв ДЕКАН който само той можел да ме прехвърли да уча това което искам
Ще съм благодарен ако ме посъветвате какво да направя в случая..
Благодаря Предварително.
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

dz3n

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25
  • 0x647A336E
« Отговор #3 -: 15.08.2009, 15:48:13 »

Благодаря за отговорите.. Понеделник ще звъня на декана и на учебния съвет и се надявам да ми помогнат....
За да не стане така догодина пак да се явявам на същия изпит  :hihi:
Активен