argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Маркетинг редовно - прием 2009/2010  (Прочетена 18379 пъти)

just me

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

Определено трябва да се съберем преди 27-ми :#6: така че давайте предложения :wink:

за всички колеги skype  ми е aleksandra_sh :-)
Активен

Марин Христозов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 23
  • Yippie ki yay mother f*cker

Аз предлагам да се съберем някъде 24-26 ,за да могат повече хора да дойдат :wink:
Активен

Dream_G1RL

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Идеята да се видим за по едно кафе на 23-24 ми харесва и съм навита! :#6: :sun:

Скайпа ми е dream_girl_21
Активен

john_abruzzi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 186

Жоре, не ги плаши новите колеги! Аз умишлено не исках да пиша за изпитите, а ти направо им вкара тук мухата! :) Няма толкова трудни изпити, не го слушайте Жоро, вярно е, че за някои трябва повече четене, отколкото за други, но всичко се взима! :) Ако някой иска допълнително инфо да драска на лично, че вярно темата ще стане много дълга! :)
васко, що да ги плаша бе. казвам истината кратко, ясно и точно. по-добре ще е да подочуят това-онова, за да знаят какво приблизително да очакват. както казах, пишете в скайп, съобщения тук, може и на georgi_lyubomirov_dimitrov@abv.bg. ако намеря някакви материали, мога и да разпратя. но мисля, че за първи курс нямам нищо останало.
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1157
  • Genius has side effects!
    • Ironichen - блогът на Васил Георгиев

Жоре, не ги плаши новите колеги! Аз умишлено не исках да пиша за изпитите, а ти направо им вкара тук мухата! :) Няма толкова трудни изпити, не го слушайте Жоро, вярно е, че за някои трябва повече четене, отколкото за други, но всичко се взима! :) Ако някой иска допълнително инфо да драска на лично, че вярно темата ще стане много дълга! :)
васко, що да ги плаша бе. казвам истината кратко, ясно и точно. по-добре ще е да подочуят това-онова, за да знаят какво приблизително да очакват. както казах, пишете в скайп, съобщения тук, може и на georgi_lyubomirov_dimitrov@abv.bg. ако намеря някакви материали, мога и да разпратя. но мисля, че за първи курс нямам нищо останало.
То лошо няма да разберат това-онова, но ако съдя по нас, доста от нещата не излизат толкова верни. Вярно е, че в голяма степен зависи и от самите студенти, но понякога слуховете са просто "слухове" и не трябва да им се доверявате толкова. Ще дам пример, който поне ни е познат на нас: Славенков, доста неща чухме за него, естествено не особено приятни, но в крайна сметка всичко мина добре и нямаше нищо от това, с което ни плашеха! Така че понякога нещата са субективни. :)
Активен
"Човек трябва да живее така, че да не умре и след смъртта си!

john_abruzzi

• Неактивен Неактивен

То лошо няма да разберат това-онова, но ако съдя по нас, доста от нещата не излизат толкова верни. Вярно е, че в голяма степен зависи и от самите студенти, но понякога слуховете са просто "слухове" и не трябва да им се доверявате толкова. Ще дам пример, който поне ни е познат на нас: Славенков, доста неща чухме за него, естествено не особено приятни, но в крайна сметка всичко мина добре и нямаше нищо от това, с което ни плашеха! Така че понякога нещата са субективни. :)
в тоя случай съм съгласен с тебе на 100 %. за тях има доста време, докато стигнат трети курс.
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен

в тоя случай съм съгласен с тебе на 100 %. за тях има доста време, докато стигнат трети курс.
Всичко със времето си, то и ние кога бяхме 1 курс, кога стигнахме до последната година! Дано и тя да мине, както досегашните!  :)
Активен

mir4o

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

24 - 26 наистина е най-подходящото време да се видим, защото тогава предполагам вече всички студенти ще са в Пловдив :wink:
Активен

Dobromira

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Здравейте!И аз сьм зайче  :-) Сьгласна сьм да се сьберем  и да се запознаем!Ако някой иска skype ми е dobromira611 :)
Активен

pisi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15

zdr na vsichki :) interesno mi e da popitam...ima ot parvokursnicite hora vlezli s izpit po istoriq.....  :-( :-( :-( :-( mn se pritesnqvam za matematikata...hi4 ne mi varvi...
Активен

Васил Георгиев

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен

zdr na vsichki :) interesno mi e da popitam...ima ot parvokursnicite hora vlezli s izpit po istoriq.....  :-( :-( :-( :-( mn se pritesnqvam za matematikata...hi4 ne mi varvi...
За математиката няма какво да се плашиш, не е толкова трудна. При редовно посещаване на лекциите и упражненията ще се справиш.
П.П. Писането на кирилица е задължително!
Активен

Марин Христозов

• Неактивен Неактивен

аз влезнах с изпит по история
btw математиката и на мене ми е дерт  :s:
Активен

zil4o_90

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Kolegi i az se vklu4vam skaipa e: zil4o_15
Активен

just me

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

Колеги, изглежда всички ни мъчи тази математика :s: :s: :s: Усещам, че ще бъдем в пълен състав на лекциите :-D :-D
Активен

pisi

• Неактивен Неактивен

Колеги, изглежда всички ни мъчи тази математика :s: :s: :s: Усещам, че ще бъдем в пълен състав на лекциите :-D :-D
все ще се намери някой математик който да я чатка ще го черпим...а колеги кой от кой град е :)  аз съм от Сливенннн  8-) :-P
Активен

john_abruzzi

• Неактивен Неактивен

еее, спокойно. :-) вярно, не е лесна математиката. но според мен не е най-трудната. :roll: все ми се струва, че с течение на времето би трябвало да се убедите в това, като се запознаете с преподавателите и предметите. не бих могъл да кажа кой предмет е най-труден от всички или коя година е най-тежка, но повярвайте ми, ще се намерят по-засукани предмети от математиката. :wink:
стори ми се, че една колежка по-долу пита кой от къде е. аз съм от пловдив. :handshake: имаме колеги от асеновград, пазарджик, сливен, хасково, смолян и т.н.
Активен

pisi

• Неактивен Неактивен

ще се справим някак... ;)
Активен

Марин Христозов

• Неактивен Неактивен

ще се справим някак... ;)

Еми сигурно.иначе аз съм от Хасково
Активен

pisi

• Неактивен Неактивен

като се видим на 28септ. всеки ще каже от къде е :) но просто от моя град няма мн хора и за това :)
Активен

zil4o_90

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Re:Маркетинг редовно - прием 2009/2010
« Отговор #39 -: 02.09.2009, 18:57:52 »

Ооо не сам само аз от Хасково
Активен