Не е нужно да се пуска нова тема от всеки новодошъл във форума от типа на :
"Здравейте" и "Аз съм *специалност* има ли колеги?"
Има тема специално за новоприети студенти, където може да се похвалите и да видите кой друг е от вашата специалност.
Тема: https://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?topic=7924.0
Също така всичко което ви интересува относно СФ може да питате тук, не е нужно за всеки нов въпрос - нова тема - така ще получите по - адекватен и бърз отговор, което прави света по - добро място за всички нас
. Тук е и мястото където спокойно може да общувате с колегите си от СФ и да обменяте информация.
BlackGuardian, нямам нищо против теб, но във форумът на филологическия факултет има 15 страници с теми, което ще рече около 300 теми, 2/3 от които са напълно излишни, а вие (модераторите) не ги пипате. Отделно от това съм свидетел как сте трили теми, които са доста коментирани и посещавани. Още повече, този коментар би бил адекватен, ако само една седмица преди това не се бе опитал да се заговаряш в тази същата "излишна" тема, която тогава очевидно не ти е изглеждала такава.
Та молбата или по-скоро предложението ми е - оставете новите да си се нарадват малко и да се опознаят (все пак някои влизат направо във този форум, а не в този на всички новодошли), пък след 2-3 седмици, когато никой не иска да влиза тук трийте колкото искате и си улеснявайте живота.

Поздрави и Ви каня всички на бира (вкл. и BlackGuardian), като почнем университета, защото сега за малко заминавам за Полша