argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Финансов анализ (поправка) - Доц. Консулов 12.09.09  (Прочетена 2568 пъти)

hawle

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

Здравейте.Моля за информация относто поправката при доц. Консулов.След като бяхаме писани "БП", нов проект ли трябва да представим?В какво ще се състои изпита?
Благодаря
Активен

dani_b_i

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27

Здравей,
Предполагам проекта ти е непълен, затова е "БП". Може да си го огледаш и допълниш, ако липсва нещо. Мисля, че няма проблем ако е за същата фирма. А за изпита - ще си бъде пак тест, около 25-30 въпроса.
Активен

mostich

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Какво е "БП"?
Активен

Ицкей

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 239

Без проект!

Бива ли такава непросветеност  :-D
Активен
Ицко иска поничка!

milichkoto83

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16

Здравейте! Бих искала да попитам дали новия проект, който изготвих, тъй като имах два варианта или стария да го оправя или нов проект, но на новия  баланса не е с подпис  на Доц.Консулов ,дали може така или както беше първия път?!? В деня на изпита ли ще се предават проектите или в петък, защото е приямния ден на доцента в ректората....?????
Моля Ви ако някой има информация да я сподели предварително ви благодаря!!!!!
Активен

Teofrast2600

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31

Някой може ли да прати лекции или там нещо за четене. Ще бъда благодарен!

И в какво св състои този проект???
Активен

mostich

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Последна редакция: 10.09.2009, 14:40:01 от mostich »
Активен

milichkoto83

• Неактивен Неактивен

Колега TEOFAST  АЗ ИМАМ МАТЕРИАЛИ ЗА ИЗПИТА, НО КАК ДА ТИ ГИ ПРАТЯ КАТО СИ СКРИЛ ПОЩАТА СИ  :-) АКО ИСКАШ Я НАПРАВИ ВИДИМА, ЗА ДА МОГА ДА ТИ ПРАТЯ КАКВОТО ИМАМ. ПРИЯТЕН ДЕН!
Активен

pamela83

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
  • Обичай по женски, отмъщавай по мъжки!

milichkoto83 може ли да те помоля и на мен да пратиш материалите, които имаш на alexandra83@abv.bg  :-)
Благодаря ти предварително :wink:
Активен

milichkoto83

• Неактивен Неактивен

КОЛЕГИ УСПЕХ УТРЕ НА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ КОИТО ИСКАХА МАТЕРИАЛИ СЪМ ГИ ПРАТИЛА!!!!!
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140

Aйде дано това да ни е последното явяване на този изпит.........................  :wink: :y: УСПЕХ
Активен

cvety_em

• Неактивен Неактивен

milichkoto83 може ли да те помоля и на мен да пратиш материалите, които имаш на cvety_em@abv.bg. Ще ти бъда страшно признателна. :-) 

Активен

Zoy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Здравейте,
аз нямам последните лекции. ако може някои да ми изпрати лекции за паричните потоци ще съм му безкрайно благодарна. майла ми е zoy_r@mail.bg
Активен

hawle

• Неактивен Неактивен

Ако някой знае дали и къде има резултати от поправката да пише.
Активен

ilenko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

Вече има резултати, но са при инспекторката. Все още не са изнесени на таблото.
Активен

hawle

• Неактивен Неактивен

Моля, някой който вече е с одобрен проект (Финансов анализ на производствена фирма) да ми изпрати само Анализ на паричните потоци, за да мога да го направя в моя проект, както доц. Консулов го е предавал.Вече 3 път съм БП и на 26-ти последен шанс, а не зная какво точно да променя, но знам че грешката ми е в Анализа на паричните потоци  :s:  Благодаря предварително!
alltfull@gmail.com
Активен