Всяка година е така
Не се притеснявайте... скоро ще има резултат ..
btw, Seishin , Кой те кара да живееш в България, мигрирай, някъде където цялото УНИ работи на Юникс
Чакай малко! Да съм казал, че искам да мигрирам? Работата е там, че недоволствам от нещата, които се вършат бавно, не на време и не както трябва! Защо не може да е всичко по график... Както трябва да бъде, а не в последния момент! Защо не може всичко в тази страна да се върши както трябва и в ползва на народа! Защо цялата система ни е объркана?
Не разбирайте, че не искам да живея в България, а това че не искам да е така! Искам нещата да се вършат както се вършат в "белите страни"! Но проблема е в самите нас! Ние не искаме да се оправим и да постигнем нещо! Всеки гледа как да мине тънко и без много труд! Е няма прогрес така... Ще затъваме още повече!
Вече може да съм ви втръснал с тази Япония, но защо може там да изпуснеш метрото за 3 секунди, а в България да чакаш един рейс половин час примерно?!
Не ме разбирайте погрешно... Обичам родината си и не искам изобщо да я напускам, но точно заради тези неща много млади хора се принудиха да заминат в чужбина и да се блъскат там, за да могат да живеят!
Няма смисъл да намесваш UNIX-a в тази тема... Ако си прочел до край предната тема ще разбереш, че на шега се изказах в началото, но всички подпалиха. Както и да е! Извиних се! Незнаех, че тука има такъв "етикет" на държание. Ще го имам в предвид!
PS:
Надявам се скоро да качат програмата и в сайта на ФМИ! Пожелавам на всички успешна учебна година! ;)